Girona

futbol

girona

Samarreta a l’alçada

El primer equipament del Girona a primera destaca per una samarreta amb les franges amples i la novetat de combinar pantalons vermells amb mitges negres

El Girona va presentar i ensenyar en societat el nou primer equipament amb vista a la seva primera temporada a la màxima categoria del futbol estatal. Si ja cada estiu les noves samarretes que ha de donar a conèixer el club es converteix en un dels principals atractius per als aficionats, enguany, amb el canvi de firma de roba –Kappa ha deixat el lloc a Umbro– i el fet de vestir com Déu mana per a una ocasió especial ha aixecat força expectació a través de les xarxes socials. L’entitat de Montilivi ha obviat una presentació que s’havia convertit en tradicional en algun punt emblemàtic de la ciutat, i ha apostat pel llançament d’imatges de detalls de les samarretes, això sí, amb Àlex Granell, Pere Pons i Portu com a models de la nova indumentària. La nova samarreta, això sí, es va presentar llisa, sense patrocinador, ja que encara no se sap la marca de quina empresa lluirà el Girona al bell mig del seu equipament.

Les franges blanc-i-vermelles, evidentment, continuen sent les grans protagonistes de la primera samarreta. Amples i amb el repunt del coll i les mànigues de color groc, l’estil modern de l’equipament ha agradat als aficionats gironins. A la màniga dreta, el logo de la lliga té tot el protagonisme, mentre que a l’esquerra la marca Umbro hi ha volgut presència –a part de l’habitual al costat dret del pit–. A l’esquerra del pit l’escut brodat del Girona deixa pas a les novetats principals a la part superior del coll. A l’interior, la marca hi ha posat les latituds exactes on s’ubica l’estadi de Montilivi –41.9612º N. 2.8284º E– i, a la part exterior l’any de fundació del club “des del 1930”. Finalment, a la zona inferior esquerra de la samarreta hi ha un altre detall en forma de novetat amb una senyera bordada, just a sobre de la vora de la samarreta que, a la part inferior, és de color negre. El preu de la samarreta serà de 65 euros per als adults i de 60 les talles per a nens.

Els pantalons, vermells

Samarreta a banda, el club gironí va donar a conèixer el disseny dels pantalons i les mitges, que han canviat molt respecte del curs passat. Com en altres campanyes anteriors amb altres firmes de roba, els pantalons tornaran a ser vermells, amb un repunt a la part inferior negre, un canvi vistós respecte a la temporada passada, en què els de Montilivi vestien amb pantalons blaus. –el preu serà de 25 euros per a totes les talles adultes i de nens–.

Les mitges negres amb una franja ampla vermella a la part superior és l’altra variació més rellevant. I és que la combinació de pantaló vermell amb mitja negra com a color predominant serà d’estrena a tots els nivells per a l’entitat, que anteriorment ha utilitzat mitges blanques, vermelles o blanc-i-vermelles per a la primera vestimenta oficial –de negres n’ha vestit per segons o tercers equipaments, o per alguna imposició d’algun col·legiat esporàdicament– el preu de les mitges és de 15 euros per als adults i de 12 per als nens.

Els punts de venda

A part dels 50 primers compradors, que des d’ahir ja disposen de la samarreta al seu domicili, a partir d’avui els aficionats que ho desitgin ja podran comprar el primer equipament del Girona. De moment hi ha dues maneres d’adquirir la primera indumentària del Girona a primera divisió: a través de la web de la botiga, a la qual es pot accedir mitjançant la pàgina web del club o, presencialment, a la botiga que l’entitat gironina té a les pròpies oficines de l’estadi de Montilivi. En cas de fer la compra per internet, els aficionats podran aspirar a rebre la samarreta on vulguin per cinc euros més afegits al total de la compra o la podran passar a recollir a la botiga del club, a l’estadi, de manera gratuïta.

Per la segona, cal esperar

Encara queden moltes novetats per ensenyar a l’aficionat. La principal és conèixer com serà la segona samarreta, que si no hi ha cap sorpresa mantindrà un to blau. A més, també s’han d’ensenyar encara els equipaments que vestiran els porters, i és d’esperar que el Girona també hagi de tenir, a diferència del curs passat, un tercer equipament per si hi ha coincidències.

DISSENY MODERN

La nova samarreta tindrà les franges més amples i el ribet groc al coll i a les mànigues

NOVA COMBINACIÓ

Per primera vegada el Girona vestirà pantalons vermells amb mitges negres

AMB DETALLS

La samarreta du la senyera, la data de fundació i les coordenades de Montilivi

SAMARRETA LLISA

La presentació es va fer sense la marca de cap patrocinador principal
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)