Nàstic

futbol

nàstic

Joventut a la porteria

Nàstic. Bernabé Barragán, les últimes temporades segon reserva de l’Atlético de Madrid, s’incorpora a l’equip tarragoní, que ara té en plantilla tres porters nascuts el 1993

El Nàstic va anunciar ahir al vespre la incorporació del porter Bernabé Barragán, que ha tancat recentment una etapa de quatre temporades a l’Atlético de Madrid, en què va alternar el filial –entre segona B i tercera– i algunes convocatòries amb el primer equip colchonero, amb el qual, però, no ha arribat a debutar en partits oficials. Barragán ha signat un contracte de tres temporades amb el Nàstic.

Sevillà i format al Betis, el nou porter grana va fitxar per l’Atlético amb 20 anys i el deixa amb 24 en vista de la dificultat de progressar en l’equip madrileny. Barragán “destaca per l’alçada (1,89 metres), els reflexos sota pals, la sortida de pilota amb els peus i la seguretat per dalt”, segons el comunicat fet públic ahir pel Nàstic. Després de l’arribada de Barragán, setè fitxatge de l’estiu del Nàstic, la plantilla grana té ara mateix tres porters joves, nascuts el 1993. Stole Dimitrievski, que farà 24 anys al desembre, i José Perales i Bernabé Barragán, que ja els han fet. Com que Dimitrievski es perdrà algun partit per compromisos de selecció, la idea de la direcció esportiva grana era tenir tres porters. Caldrà veure, però, si un d’ells, sobretot Perales, juga amb el filial, la Pobla, quan els tres porters estiguin disponibles.

Bernabé Barragán
Los Palacios (Sevilla), 18/02/1993
Porter
ETAPA DE FORMACIÓ
Betis
TRAJECTÒRIA
2011/12
Betis B
2012/13
Betis B
2013/14
Atlético B
2014/15
Atlético B
2015/16
Atlético / Atlético B
2016/17
Atlético / Atlético B
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)