Girona

A casa, però jugant de clar

Les obres. El Girona argumenta que finalment no va demanar començar la lliga en camp contrari convençut que l’estadi estarà en condicions. La nova il·luminació no estarà a punt i el club vol jugar els primers partits en horari diürn

El Girona havia valorat demanar començar la lliga com a visitant, perquè la neteja a fons a l’estadi de Montilivi tingués una mica més de marge, però va argumentar que finalment això no havia calgut. “Vèiem que tot estarà a punt i que no ens afectava començar a casa. Ho tindrem, si tot va bé, preparat”, va explicar el president, Delfí Geli, que confia que contra l’Atlético l’estadi tindrà 13.500 seients. “Tots els informes geotècnics són favorables. Hi ha una empresa de primer nivell mundial que fa aquesta obra, i estem convençuts que no hi haurà cap problema”, va dir Geli. El que no estarà a punt és la nova il·luminació, exigida a primera, per la qual cosa el Girona espera poder jugar els dos primers partits en horari diürn. Si ho aconsegueix, el més normal és que no jugui ni divendres ni dilluns. En els partits d’agost del curs passat, amb horaris diferents respecte a la resta de curs, els partits que es van programar més aviat (dissabte i diumenge) van ser a les 18.15 h.

Geli, que va triomfar com a jugador a l’Atlético de Madrid, veu una estrena exigent però molt atractiva. “Serà un dia especial i històric per a la nostra entitat.”

AMB MARGE

El Girona confia que Montilivi tindrà els 13.500 seients a punt per al debut

L’ANY PASSAT

El duel més aviat de l’estrena es va programar a les 18.15 h, ni dilluns ni divendres

EL PRESIDENT

És un inici difícil però també il·lusionant. Es tracta de competir bé des del minut zero i que no s’escapin punts
Agafar l’Atlético despistat és difícil. Però si tu estàs bé, ho has de posar difícil al rival
Delfí Geli
Havíem valorat començar a fora, però veient que tot estarà llest, no era cap inconvenient. Ho tindrem tot bé
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)