3a divisió FEF

Reivindicar-se al Figueres

3a divisió. Nou dels deu fitxatges que la Unió ha fet fins ara arriben d’equips que la temporada passada van perdre la categoria. El seu rendiment, però, ha convençut Chicho

El Figueres ha incorporat deu cares noves aquest estiu, i la gran majoria arriben amb una cosa en comú: la temporada passada van viure un descens. Només un, Gil Muntadas (la Pobla de Mafumet) va acabar el curs amb una permanència, mentre que els que pugen del juvenil (Pep Chavarria i Joel Vilalta) van baixar a preferent i els tres que arriben del Manlleu no van poder evitar el descens a 1a catalana (Canal, Ot Bofill i Aroca). A més, n’hi va haver quatre que van viure la desgràcies de patir un descens després de fer bé la feina. És el cas de Payan (Muntanyesa) i d’Aleix Feixas i Joan Pons (la Jonquera), que van baixar a 1a catalana pels descensos compensats, arrossegant un altre nou company seu, Pimentel, a 2a catalana amb el Girona B.

A priori no hauria de ser un factor positiu, però des de l’Alt Empordà, i en especial el tècnic Narcís Chicho Pèlach, esperen que aquest fet jugui a favor seu. I és que, si bé és cert que des d’un punt de vista col·lectiu el seu curs no va ser brillant, individualment van ser jugadors referents en els seus equips. “A Figueres han valorat abans els jugadors que s’adaptaven més a les seves necessitats que no pas els resultats col·lectius, i en aquest sentit, pel que he vist fins ara d’en Chicho, té molt clar quins jugadors vol per tenir una bona plantilla”, valora Ot.

Per no tornar-hi

“Quan passes una temporada en què pateixes tant i acabes perdent la categoria, et queda molt mal gust de boca. Després només tens ganes d’arreglar les coses i firmar una bona temporada, que esperem fer-la aquí, a Figueres.” Amb aquesta voluntat arriba el central garrotxí Albert Canal a Figueres, demostrant que, després del que van viure el curs passat nou dels deu fitxatges, l’entrega de l’equip serà màxima. Reivindicar-se personalment i col·lectivament és el gran objectiu de tots ells, i és el que la Unió confia que l’ajudi a fer un pas endavant aquesta temporada. “Venim amb gana i amb molta ambició per demostrar qui som, i esperem fer les coses bé per poder mirar més cap amunt que cap avall”, analitza Ot Bofill, que és optimista: “Tot i haver baixat tants, crec que s’ha fitxat molt i molt bé, i que tots junts aquí, a Figueres, farem una bona temporada.”

Ara, la paraula descens, però, ja no la vol sentir més ni un sol dels integrants de la plantilla, que voldran completar un bon curs.

ELS PROTAGONISTES

Pep Chavarria Juvenil
Descens de lliga estatal a preferent
Joel Vilalta Juvenil
Descens de lliga estatal a preferent
Eric Pimentel Girona B
Descens compensat
de 1a catalana a 2a catalana
David Payan Muntanyesa
Descens compensat
de 3a divisió a 1a catalana
Joan Pons La Jonquera
Descens compensat
de 3a divisió a 1a catalana
Aleix Feixas La Jonquera
Descens compensat
de 3a divisió a 1a catalana
David Aroca Manlleu
Descens
de 3a divisió a 1a catalana
Ot Bofill Manlleu
Descens
de 3a divisió a 1a catalana
Albert Canal Manlleu
Descens de 3a divisió a 1a catalana
Gil Muntadas La Pobla
Permanència a 3a divisió
Després de patir un any i baixar, sempre vols arreglar les coses i fer una bona temporada
Albert Canal
central del figueres
Han valorat els jugadors segons les seves necessitats i no tant pels resultats col·lectius
Ot Bofill
lateral del figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)