Girona

Nova prova de nivell

Amistós. El Girona visitarà el divendres 4 d’agost la ciutat esportiva Joan Gamper per enfrontar-se al filial del Barça (2a divisió A)

El Girona va anunciar un altre partit amistós de preparació amb vista al seu primer curs a primera divisió. El conjunt dirigit per Pablo Machín es desplaçarà fins a la ciutat esportiva Joan Gamper per enfrontar-se al filial del Barça, de segona A. Aquest enfrontament serà el quart que jugarà l’equip blanc-i-vermell després dels dos que disputarà durant l’estada a Manchester –dimarts vinent contra el Nottingham i dijous contra l’Oldham Athletic– i el que jugarà a l’estadi Palamós-Costa Brava contra el Brighton, l’1 d’agost. Un dia després d’enfrontar-se al Barça B, els gironins se les hauran amb el Nàstic al Nou Estadi, en dos dies d’alta intensitat per als de Machín, als quals els faltarà disputar el duel al camp del Reus del 12 d’agost, el cap de setmana previ a l’inici de la lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)