Nàstic

Nàstic

Pretemporada

D’entrada, bones sensacions

Nàstic. L’equip grana, eficient i endreçat, aprofita els desajustos defensius del Vila-real i obté una bona victòria en el primer partit de Lluís Carreras a la banqueta del Nou Estadi

nàstic 2 vila-real 0

NÀSTIC:Dimitrievski, Kakabadze, Perone, Djetei, Abraham Minero, Zahibo, Maikel Mesa, Tejera, Omar Pedromo, Manu Barreiro i Brugui.També van jugar:Perales, Pol, Suzuki, Xavi Molina, Carlos Blanco, De Nova, Carlos García, Rayco, Delgado, Juan Muñiz i Stephane Emaná, Álex Campos, Rayco, Sandro i Roger.VILA-REAL:Andrés, Mario, Bonera, Pau Torres, Jaume Costa, Rodrigo, Chuca, Leo Suárez, Soriano, Sansone i Mario González.També van jugar:Barbosa, Rukavina, Semedo, Víctor Ruiz, Marín, Ramiro, Cedrés, Imanol, Raba, Castillejo, Soldado i Bakambu.GOLS:1-0 (16’) Omar Pedromo. 2-0 (75’) Stephane Emana.ÀRBITRE: Subirats Matamoros.T.G.:al local Juan Muñiz i als visitants Soriano, Víctor Ruiz i Semedo.PÚBLIC:2.983 espectadors.

El primer partit de Lluís Carreras a la banqueta del Nou Estadi va tenir un desenllaç feliç, ja que el Nàstic va imposar-se al Vila-real gràcies a l’encert d’Omar Pedromo i Stephane Emana, que van aprofitar un parell de desajustos defensius del conjunt groguet per marcar. Si bé els resultats dels partits de pretemporada no són significatius, el conjunt gana va exhibir en el primer amistós del curs una imatge prometedora. Va ser un bloc endreçat i no va desaprofitar les concessions del rival.

El Vila-real va imposar el seu estatus d’equip de primera que competirà a Europa i en el primer quart d’hora va dominar. Això sí, l’encert va tenir-lo el quadre de casa, que va avançar-se en el minut 16 quan Omar Pedromo va recuperar una pilota davant de Pau i va superar Andrés amb un xut ajustat. L’1-0 va deixar tocat l’equip visitant, que va veure com el seu control s’esvaïa. Els de Fran Escribá, això sí, van tenir la millor ocasió del primer temps en el minut 33. El xut de Sansone va estavellar-se amb la creueta.

Un 2-0 per arrodonir-ho

La segona part va començar amb dues ocasions dels locals Stephane Emana i Carlos Blanco, però el Vila-real va agafar les regnes del partit i va passar a dominar. Castillejo, de fet, va tenir un un contra un claríssim amb Perales (69’) que el porter grana va salvar. Feia la sensació que l’1-1 acabaria caient, però res més lluny de la realitat. En un desajust defensiu, Stephane Emana va reblar el clau amb el 2-0 definitiu. El camerunès va aprofitar la falta de contundència de Víctor Ruiz i va etzibar un xut fora de l’abast del porter (75’).

Demà comença l’estada a Olot

Després d’haver-se exercitat els primers deu dies a Tarragona, el Nàstic iniciarà demà l’estada de pretemporada a Olot. Els homes de Lluís Carreras s’estaran una setmana a la Garrotxa, on tenen un altre partit amistós programat. És el que jugaran el pròxim dijous al camp de l’Olot (2a divisió B). La resta de partits confirmats, en canvi, es jugaran a Tarragona. El dissabte 5 d’agost els de Lluís Carreras rebran el Girona i, quatre dies després, qui visitarà el Nou Estadi serà el Saragossa.