2a divisió FEF

L’Olot en té prou amb una meitat

El primer. L’equip dirigit per Martín Posse va superar l’Escala (0-3), en l’estrena en un partit amistós de pretemporada. Els olotins van golejar en la primera part i en la segona es van relaxar

l’Escala 0 olot 3

L’ESCALA:Ureña, Argi, Dorian, Adrià Serra, Jallow, Salam, Pol, Pàmies, Agustí, Blanco i Musa. També van jugar: Hamsa, Fageda, Àlex Fernández, Masjoan, Mora, Puig, Sergi Ramírez i Nazariy.OLOT:Ginard, Blázquez, Jose, Aspar, Bigas, Hèctor Simón, Pujadas, Dembo, Guzmán, Pedro del Campoi Toril. També van jugar Sacrest, Micaló, Roger, Barnils, Carles Mas, Masó, Nacho, Uri, Arumí i Ferru.GOLS:0-1 (8’) Toril. 0-2 (18’) Guzmán. 0-3 (31’) Argi en pròpia porta.ÀRBITRE:Rimbau Guillaumes.T.G.:al local Sergi Ramírez.T.V.:cap.

L’Olot va guanyar l’Escala en el primer partit amistós de la pretemporada amb Martín Posse a la banqueta. Els olotins, més rodats que els escalencs, que fa escassos dies que entrenen, van ser superiors sobretot en una primera meitat en què van golejar el rival. Durant la segona, el ritme i la intensitat van anar a menys i el marcador no es va moure gràcies, també, al bon treball dels locals.

Ja en el 8’, Toril es va estrenar com a golejador amb l’Olot després d’aprofitar la passada de la mort de David Bigas. Només deu minuts més tard, Guzmán, un altre nouvingut, va caçar una pilota dividida i va perforar la porteria de Joan Ureña establint el 0-2. L’Escala va intentar estirar línies i Musa va gaudir d’una bona ocasió en el 21’, però els garrotxins van establir el 0-3 que seria definitiu gràcies a un gol en pròpia porteria d’Argi, en l’intent de refús d’una centrada de Guzmán (31’).

Els canvis, el desgast físic i la calor típica d’aquestes moments de pretemporada van convertir la segona part en un tràmit. La intensitat i el ritme van anar decaient i el resultat ja no va variar. Ahir, l’Olot va tenir les baixes d’Alfredo Gutiérrez, Kike Sánchez i Marc Mas, aquest últim amb molèsties en el tendó d’Aquil·les.