Girona

futbol

peralada

El Peralada aprova el nou contracte de filiació

Peralada-Girona B. L’assemblea extraordinària de socis va aprovar ahir el canvi de nom i les noves condicions de l’acord amb el Girona

La vinculació entre el Girona i el Peralada és, oficialment, més forta que mai. Els dos clubs ja feia dies que havien arribat a un nou acord de filiació i perquè fos oficial només quedava que els socis del Peralada hi donessin el vistiplau. I finalment ahir, en una assemblea extraordinària, que va tenir la presència de més socis del que és habitual, l’acord es va oficialitzar després que fos aprovat per unanimitat.

El nou acord permet que les relacions entre els dos clubs s’enforteixin. La forma més visible en què ho faran serà en el nom del conjunt xampanyer, que passarà a dir-se Peralada-Girona B mentre la filiació sigui vigent. Seran, si res no canvia, quatre temporades més, i és que el nou contracte manté la durada que estava estipulada en l’acord inicial de filiació que es va firmar l’estiu passat. A banda del canvi de nom i d’un increment de la quantitat econòmica que el Peralada haurà d’aportar al Girona, l’única novetat que hi ha en el nou contracte és una clàusula de rescissió que hi ha fet incloure el Girona. En aquesta clàusula s’estipula que si el Peralada, sigui quan sigui, baixa a tercera divisió i el Girona C puja a primera catalana, l’entitat de Montilivi podria, si volgués, trencar l’acord amb els de l’Alt Empordà.

Satisfets a Peralada

“Hem fet unes negociacions molt serioses i detallades en què s’ha parlat de tot el que implica”, assegura el nou president del Peralada Miquel Llobet, que ahir es va estrenar en una assemblea. El nou president, també agraeix “la cordialitat i el respecte que el Girona ha mostrat cap el Peralada”. Sobre la nova clàusula d’escapatòria que ha imposat el Girona, Llobet tampoc hi posa pegues: “És una clàusula molt lògica perquè si el seu principal segon equip (el Girona C) no pot pujar perquè ja hi ha el Peralada com a filial no té sentit per a ells. És molt legítim que hagin volgut això i si es dona el cas ens avisaran amb el temps necessari perquè puguem planificar la plantilla”, valora Llobet.

NOVA CLÀUSULA

Si el Peralada baixa i el Girona C puja, el club gironí podria trencar la filiació

LA VALORACIÓ

Les negociacions han estat molt serioses i l’acord és molt acceptable
Miquel Llobet
president del peralada
4
temporades
més durarà la filiació entre el Peralada i el Girona, com marcava el primer acord
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)