Girona

Les grades, en suspens

Incertesa. El Girona ajorna el període d’altes d’abonaments per als fans a les graderies noves pendent encara de rebre el permís municipal. El club, però, confia que arribarà bé a l’inici de lliga

El Girona va començar a renovar abonaments a partir del 6 de juliol. Els que són abonats des de la temporada passada tenen encara temps per retirar el carnet, però els que se’n van voler fer quan el club ja havia tancat l’aixeta van recórrer a la via del fan, la nova categoria creada com una mena de llista d’espera. Els fans (uns 2.000) tenien marcat el 27 de juliol, dijous, com a data d’alta per fer-se abonat, però el club ha decidit ajornar el començament d’aquest període, de moment per uns quants dies. El motiu és que no té encara el permís municipal –l’Ajuntament havia tombat el primer estudi geotècnic i n’havia demanat un segon– per a la instal·lació de les grades.

El club manté que podrà arribar amb les obres completades al començament de lliga, que de fet arrencarà a Montilivi tot i que s’havia plantejat demanar jugar a fora la primera jornada. El president, Delfí Geli, explicava encara divendres passat que estan convençuts que no hi haurà cap problema. Però, sense el permís resolt, el club no s’ha volgut aventurar a accelerar la venda d’abonaments per a les noves graderies sense tenir la garantia absoluta que estaran instal·lades per al primer duel de lliga, el cap de setmana del 20 d’agost contra l’Atlético.

Els canvis de seient

A les noves graderies, no només hi ha lloc per als fans, sinó que els abonats tenien prioritat –per ordre d’antiguitat– a l’hora de demanar canviar el seu seient. A preferent, per exemple, l’avantatge de la nova grada és que hi ha una part coberta. Els abonats que ja han demanat situar-se en una de les grades que encara s’han d’instal·lar es poden trobar, si les obres s’endarrereixen, que d’entrada els hagin de recol·locar en una altra zona de l’estadi. En qualsevol cas, seria un senyor maldecap per al club.

PER PRECAUCIÓ

El club no vol vendre seients sense tenir la garantia plena que estiguin

SI S’ENDARRERÍS

Als ja abonats que volen anar a les grades noves, se’ls podria haver de recol·locar

L’Ajuntament ho valora com un acte de prudència

X.M.

L’Ajuntament de Girona veu l’anunci que va fer ahir el club com un acte de prudència. “Les obres van avançant bé, s’hi està treballant, i el Girona vol ser prudent, cosa que compartim”, manifesta el regidor d’Urbanisme, Joan Alcalà, que no creu que hi hagi d’haver cap senyal d’alarmisme, ni de bon tros. “No hi ha d’haver cap entrebanc, però és normal i lògic que es vulgui garantir la seguretat de la gent”, va reiterar Alcalà. L’Ajuntament i el Girona van mantenint reunions periòdiques per analitzar i avaluar el seguiment de les obres a l’estadi. Com a pas previ a la instal·lació de les noves grades, l’Ajuntament va tombar el primer estudi geotècnic i va demanar-ne un altre al club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)