Girona

La segona, també blava

Color ‘City’. El Girona va fer oficial el disseny del segon equipament, semblant al del curs passat però amb un atractiu difuminat que converteix el pantaló i les mitges en blau marí

El Girona va presentar ahir el segon equipament de l’equip, una indumentària que el conjunt dirigit per Pablo Machín va estrenar en l’amistós contra el Nottingham Forest. Amb Àlex Granell una altra vegada com a model del club, el segon equipament del Girona torna a ser de color blau, com el curs passat, tot i que aquest any incorpora un difuminat de mig cos en avall que dona al pantaló i les mitges un to blau marí. Una altra diferència és que s’elimina el blanc que lluïa el coll i l’acabat de les mànigues del segon equipament de la temporada passada –Umbro, que va agafar el relleu de Kappa, produeix el material en exclusiva per al club de Montilivi–. Els preus son els mateixos que els del primer equipament: 65 euros la samarreta d’adult, 60 la de nen, 20 euros els pantalons i 15 les mitges.

En busca de patrocinador

El club presidit per Delfí Geli també està negociant la incorporació del patrocinador principal del Girona en l’estrena a primera divisió després de la marxa de Citylift.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)