Barça B

futbol

barça b

Golejada en el primer test

Barça B. El filial va superar l’Escala en un matx en què van destacar Marc Cardona, amb tres dianes, i Oriol Busquets, amb dues

l’escala 0 barça b 7

L’ESCALA:Ureña, Nil Pàmies, Argi, Fageda, Nazariy, Blanco, Àlex Fernández, Fatty, Hamza, David Puig i Xavi Mora.També van jugar:Yussef, Dorian, Masjoan, Adrià Serra, Agustí, Salam, Sergi Ramírez, Aleix Martín, Pol Compte, Jallow i Xavi.BARÇA B:Alberto Varo, Palencia, Tarín, Cuenca, Cucurella, Sarsanedas, Alasana, Ruiz de Galarreta, Moha, Abel Ruiz i Marc Cardona.També van jugar:Iñaki, Morer, Bueno, Martínez, Samu Araujo, Fali, Oriol Busquets, Vitinho, Carles Pérez, Choco Lozano i Paik.GOLS:0-1 (9’) Marc Cardona. 0-2 (17’) Marc Cardona, de penal. 0-3 (31’) Marc Cardona. 0-4 (47’) Vitinho. 0-5 (51’) Busquets. 0-6 (64’) Paik. 0-7 (69’) Busquets.ÀRBITRE:Hernández Ramos.T.G.:al local Fageda i al visitant Bueno.

El Barça B va superar el primer test de la pretemporada amb una golejada. El resultat, un 0-7, és molt relatiu, ja que l’Escala juga a segona catalana, però més enllà d’això els de Gerard López van mostrar una imatge força solvent i no hi va haver cap ensurt. El filial blaugrana va encarrilar la victòria amb tres gols en la primera mitja hora de partit. Tots els va fer Marc Cardona, que va demostrar que no ha perdut la inspiració que ja va mostrar la temporada passada.

En el segon temps, amb un onze completament renovat i farcit de novetats i futbolistes provinents del juvenil, el Barça B va mantenir la batuta del matx contra un rival voluntariós però superat. Així, Vitinho va ampliar la diferència en el minut 47 i Oriol Busquets, jugant d’interior, va marcar dues dianes. Entre aquests dos gols, Paik, amb una genialitat per la banda esquerra, també va marcar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)