Girona

Tres reforços de pes al primer onze

Cristhian Stuani va ser l’últim jugador d’integrar-se a l’estada a Manchester, però Pablo Machín va alinear-lo d’inici al City Ground. L’uruguaià, de fet, era l’únic davanter de referència que tenia a punt l’entrenador, i va debutar amb la samarreta del Girona com a titular. També van jugar d’inici dos homes més cridats, teòricament, a tenir un rol de pes a l’equip. A la porteria, Machín va apostar per Gorka Iraizoz, que ha d’aportar des de sota els pals ofici i lideratge en la primera experiència dels gironins en la màxima categoria. I a l’eix de la defensa, l’exjugador del Middlesbrough Bernardo Espinosa també va formar d’inici.

Amb Kiko Olivas

Bernardo havia de formar trio de centrals amb Alcalá i Ramalho, segons el full d’alineacions, però el basc en va caure a última hora i Kiko Olivas el va substituir. L’andalús, per tant, va jugar d’inici el primer partit del Girona malgrat que està pendent de la rescissió.

TITULARS

Machín alinea Gorka Iraizoz a la porteria, Bernardo a l’eix i Stuani en punta
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)