2a divisió FEF

futbol

2a divisió b

Una estrena molt exigent

2a divisió B. El Peralada debutarà en la categoria de bronze rebent el totpoderós Mallorca, l’Olot visitarà el camp de l’Hércules i el Llagostera jugarà a casa contra l’Alcoià

Els tres representants gironins en la segona divisió B, el Llagostera, l’Olot i el Peralada-Girona B, ja saben el camí que hauran de seguir aquesta temporada després del sorteig del calendari, que va tenir lloc ahir durant l’assemblea general de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF). L’estrena dels tres equips gironins serà d’alló més exigent, i és que en la primera jornada de lliga –prevista pel cap de setmana del 19 i 20 d’agost– han estat emparellats amb rivals molt potents.

Un gran per començar

El Peralada jugarà el primer partit de la seva història en la categoria de bronze a casa contra el totpoderós Mallorca, un club històric descendit la temporada passada del futbol professional i que parteix com un dels clars favorits a pujar a la fi de curs. L’equip dirigit per Arnau Sala i Xavi Punsí també serà un dels protagonistes del primer duel gironí del campionat, el que enfrontarà els peraladencs contra l’Olot en la cinquena jornada (el 17 de setembre a Peralada). Tots dos equips van mantenir una interessant lluita el curs passat a tercera divisió i van aconseguir l’ascens, tot i que per diferents vies.

El Rico Pérez els espera

L’Olot tampoc no tindrà una estrena gens fàcil, i és que debutarà al camp de l’Hércules, teòricament un altre dels equips més potents del grup tercer, que enguany només tindrà una jornada entre setmana (1 de novembre). L’equip dirigit per Martin Posse jugarà el primer partit a casa en la segona jornada contra el Sabadell.

El retorn al municipal

Finalment, el Llagostera encetarà la seva segona temporada consecutiva a segona B amb un partit a casa contra l’Alcoià, un equip que la temporada passada va jugar la promoció d’ascens –va ser eliminat pel Cartagena–. Aquest duel també serà el primer d’Òscar Álvarez com entrenador del primer equip llagosterenc, que torna al municipal després de tres anys jugant a Palamós.

L’última jornada de la lliga regular es disputarà el 13 de maig.

JA QUEDA POC

La lliga començarà el cap de setmana del 19/20 d’agost i tindrà una jornada entre setmana
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)