Girona

Els camps al PGA, endavant

Un pas més. La comissió d’Urbanisme accepta el projecte i ja només falta el permís municipal per construir els dos camps d’entrenament per al Girona. Les obres podrien començar en tres setmanes

El Girona està més a prop de poder disposar dels desitjats camps d’entrenament al PGA. En aquest sentit, ahir el club de Montilivi va rebre una gran noticia, i és que la comissió territorial d’Urbanisme de la Generalitat de Catalunya va donar llum verda a la construcció de dos camps de futbol –un de gespa natural i un altre d’artificial– a Vilobí d’Onyar. Es tracta d’uns terrenys de 9,2 hectàrees que són propietat del PGA, de Caldes de Malavella, en una finca que està situada al costat de l’AP-7. En aquest espai hi ha previst construir-hi, a més, “una edificació de caràcter provisional” amb 776 m² per a vestuaris, oficines, servei mèdic i gimnàs. El director general d’Ordenació del Territori i Urbanisme, Agustí Serra, va explicar que ara ja només falta el permís municipal per poder iniciar les obres, uns treballs que, si l’Ajuntament dona el vistiplau de ràpidament, podrien començar en tres setmanes.

El Girona també està adequant uns camps a Riudarenes en espera que els terrenys del PGA estiguin acabats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)