2a divisió FEF

El Llagostera imposa els galons i venç el Figueres

Pretemporada. Els llagosterencs van ser superiors, sobretot en la primera meitat. Va ser el primer partit de preparació dels dos equips

LLAGOSTERA 3 FIGUERES 0

LLAGOSTERA:Marcos, Chica, Fuster, Viale, Mateu, Gómez, Moha, Carbó, Gavilán, Ramírez, i Maymí. També van jugar Flere, Maynau, Mario, Ayala, Mateu, Chele, Abel, Pascual, Tarrenchs, Ibra i PabloFIGUERES:Aroca, Àngel, Payan, Canal, Romero, Maik, Pons, Pep, Chema Zamora, Gil Muntadas i Medinilla. També van jugar Ot, Bartrina, Pere Compte, Devesa, Ferran Grau, Ferrón, Carreras, Pimentel, Feixas i RitxiGOLS:1-0 (8’) Leo Ramírez. 2-0 (25’) Lucas Viale. 3-0 (63’) Pablo SánchezÀRBITRE:López Morente

El Llagostera i el Figueres van disputar el primer partit de pretemporada en un duel emmarcat en el torneig Festa de Santa Anna de l’Estartit. El vencedor va ser l’equip llagosterenc, que va avançar molta feina en la primera meitat gràcies a dos gols, de Leo Ramírez (de penal) i Lucas Viale (un golàs de falta).

Després de la represa l’equip dirigit per Òscar Álvarez va sentenciar mitjançant Pablo Sánchez, que va marcar el 3-0 definitiu amb un xut ajustat.

El partit va servir als dos equips per acumular minuts de joc i per fer diferents proves.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)