Reus

Aquesta derrota no fereix

Reus. El conjunt roig-i-negre, voluntariós però faltat de profunditat, va caure per la mínima contra un Vila-real més solvent que en va fer prou amb un gol matiner de Semedo (9’)

reus 0 VILA-REAL 1

REUS:Badia; Miramón, Olmo, Pablo Íñiguez, Migue; Gus Ledes, Borja Fernández; Querol, Marcel, David Haro; i Edgar Hernández.També van jugar:Tito Ortiz, Alex Menéndez, Aleix Fernández, Ricardo Vaz, Fran Carbia, Joan Campins, Oribe, Máyor, Modest i Gonzalo Pereira.VILA-REAL:Andrés Fernández; Mario, Bonera, Semedo, Jaume Costa; Samu Castillejo, Chuca, Rodrigo, Soriano; Sansone i Bakambu.També van jugar:Álvaro, Víctor Ruiz, Rukavina, Leo Suárez, Pablo Fornals, Ramiro, Mario González i Soldado.GOLS:0-1 (9) Semedo.ÀRBITRE:Subirats Matamoros.T.G.:al visitant Semedo.PÚBLIC:uns 1.500 espectadors.

Després de guanyar en el primer test de la pretemporada, a Ascó, Aritz López Garai no va poder celebrar la victòria en el seu debut al municipal. Tampoc no era fàcil, ja que al davant hi havia un Vilareal amb ganes d’agradar als seus que es va acabar imposant gràcies a un gol matiner de Rubén Semedo. Quines coses té la vida. El golejador d’ahir, fitxat pel club groguet aquest estiu procedent de l’Sporting per 14 milions d’euros, va jugar cedit al Reus fa tres cursos, amb l’equip a segona B, i no va arribar a ser mai indiscutible.

De seguida va quedar palès quin equip jugarà la temporada que ve a Europa i quin afronta el seu segon any en el futbol professional. En els primers compassos, el domini del Vila-real va ser molt clar i al Reus li va costar sortir del seu camp. Així, els visitants no van trigar a obrir la llauna. Semedo, dins l’àrea, va caçar una pilota després d’un mal refús defensiu de Gus Ledes i va batre Edgar Badia amb un xut que va sorprendre el porter barceloní. Semblava que el 0-1 seria el preludi d’una victòria relativament còmoda per al conjunt groguet, però res més lluny de la realitat. Amb el pas dels minuts, el Reus es va assentar al camp i va acabar el primer temps dominant. Això sí, totes les ocasions que va crear van topar amb un atent Andrés Fernández.

De tapar-se a atrevir-se

Després de la represa, com en el primer temps, el Vila-real va començar dominant, i ho va fer de manera aclaparadora. De fet, va tancar el Reus a la seva àrea. Els roig-i-negres refusaven totes les pilotes que hi arribaven, però veien les orelles al llop. En una d’aquestes ocasions, els visitants van estar a punt de fer el segon, però el xut de Sansone va topar amb el pal (60’). En el minut 64, López Garai va moure fitxa i va fer entrar vuit homes de cop, fet que va donar un altre aire a l’equip. Al final, el Reus va acabar dominant, però li va faltar la profunditat i la inspiració necessària per marcar algun gol. Qui ho va tenir més a prop va ser Vaz, amb un xut massa creuat (87’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)