2a divisió FEF

L’Olot rep el Nàstic per tercer curs consecutiu

Amistós. Garrotxins i tarragonins repetiran per tercera vegada un partit de pretemporada que destinarà tota la recaptació a Càritas

Després de perdre dimarts contra l’Espanyol, l’Olot jugarà avui un altre partit de molta exigència contra un rival de categoria superior, el Nàstic (a les 19 h). Amb les baixes de Kike Sánchez i Carles Mas, que té unes molèsties a l’esquena, els garrotxins seguiran adaptant-se a la filosofia del tècnic, Martín Posse, i confien a mantenir les bones sensacions que han mostrat fins ara. Als tarragonins, que també estrenen Lluís Carreras com a tècnic, el matx els servirà per posar fi a l’estada que han fet aquesta setmana a la Vall d’en Bas.

Un clàssic

Serà el tercer estiu consecutiu en què els dos equips se les hauran en un amistós de pretemporada, després de firmar un empat a un gol els dos últims anys. A més, una altra vegada el partit tindrà un objectiu benèfic, ja que l’Olot ha decidit destinar una altra vegada tota la recaptació del partit a l’entitat solidària Càritas Garrotxa.

Per als que vulguin assistir al partit d’aquest vespre, el preu de les entrades serà de 3 euros per als abonats de l’Olot i de 5 euros per a la resta d’aficionats (independentment de la zona de l’estadi).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)