Territorial

Futbol

Copa Catalunya

Un Palamós efectiu dona la sorpresa i supera l’Olot

Copa Catalunya. Un gol de Cano en els primers minuts i un altre de Bonaventura a les acaballes donen el pas de la següent eliminatòria al degà, que s’enfrontarà a l’Espanyol B

palamós 2 olot 0

PALAMÓS:Quinti, Sergio Garcia, Lluc Banús, Cano, Subi; Litus (Eppy, 79’), Herrera, Barrera (Botxi, 68’), Cornellà (Biel, 79’) Marc Vilà (Nahuel, 62’); i Marc Medina (Bonaventura, 62’).OLOT:Ginard, Blázquez, Jose, Micaló, Bigas (Carles Mas, 78’); Dembo (Iván Guzmán, 66’), Roger Vidal, Alfredo (Uri Santos, 66’), Hèctor Simón (Toril, 82’); Nacho Pérez (Del Campo, 66’) i Marc Mas.GOLS:1-0 (7’) Cano. 2-0 (88’) Bonaventura.ÀRBITRE:Calle Martínez.T.G.:al local Sergio Garcia; i als visitants Roger Vidal i Bigas.PÚBLIC:Uns 500 espectadors.

El Palamós s’enfrontarà la setmana que ve a l’Espanyol B en la segona eliminatòria després que ahir va tenir més efectivitat que l’Olot i es va imposar (2-0), amb gols de Cano i Bonaventura. Vicenç Fernández i Martín Posse van prendre’s seriosament la copa Catalunya i van posar sobre la gespa uns onzes que, probablement, s’assemblaran força als que començaran la lliga.

El Palamós i l’Olot van oferir una bona primera part, amb molta lluita i intensitat en el joc. De fet, pel ritme dels dos equips no semblaven que estiguessin en pretemporada. El domini inicial va ser del Palamós. Primer, amb una centrada de Barrera que no va trobar rematador (2’), desprès, amb un xut al pal de Litus (5’) i, per acabar-ho d’arrodonir, el gol de Cano, que va rematar amb el cap en el primer pal un córner (7’). El gol va despertar l’Olot, que va passar a dominar el joc i a acostar-se amb perill. La més clara per als de Martín Posse va ser una rematada d’Alfredo que Quinti va refusar amb el cos (17’).

El final del primer temps va ser mogut. El Palamós va fer el segon. Primer, la va tenir Medina (36’) i, després, Ginard va salvar el gol en un xut perillós de Sergio Garcia (37’). L’Olot també va disposar d’ocasions amb un potent xut de Roger Vidal (41’) i en una rematada de primera de Marc Mas, que va treure Quinti (42’).

Al llarg de la segona part, tant l’Olot com el Palamós van fer molts canvis, cosa que va fer baixar l’intensitat. L’Olot ho va provar en una falta lateral de Nacho que va sortir a fora per poc, i després, amb un xut de Guzmán que va salvar Quinti. El degà, però, es va defensar amb ordre i va fer el 2-0 en un xut des de molt lluny de Bonaventura, que va sorprendre Ginard (8’) i va sentenciar l’eliminatòria.