Territorial

El Palamós vol tornar a sorprendre un gran rival

Copa Catalunya. Els de Vicenç Fernández tancaran una setmana intensa de tres partits amb la visita de l’Espanyol B (20 h) en la segona eliminatòria

El Palamós, que va causar sensació eliminant l’Olot (2-0), serà l’únic equip de la demarcació gironina que participarà en la segona eliminatòria de la copa Catalunya –el Llagostera també continua viu en la competició, però ha quedat exempt en aquesta eliminatòria. Els de Vicenç Fernández s’enfrontaran a un altre os, l’Espanyol B, aquest vespre a partir de les 20.00 h a l’estadi municipal Palamós-Costa Brava.

El degà arribarà el partit d’avui després d’una setmana molt intensa, en la qual haurà jugat tres partits en només quatre dies. El tècnic palamosí, però, ha anat donant descans a jugadors importants, i avui s’espera que l’equip arribi en plena forma –Fran Ochoa i Joel Samper no estaran a disposició de Vicenç Fernández per culpa d’una lesió–. L’objectiu del Palamós, però, no és altre que seguir agafant ritme de partit i mantenir les bones sensacions que està transmetent aquesta pretemporada. De moment, el degà va perdre el primer partit 1-4 contra el Sabadell, i després va guanyar contra l’Olot (2-0) i el Banyoles (1-1) abans d’empatar ahir a dos al camp del Farners.

En cas de passar aquesta eliminatòria, el Palamós jugaria el cap de setmana que ve, l’últim abans de començar la lliga de tercera divisió, la tercera eliminatòria de la competició. Per conèixer el rival i l’horari, però, hauria d’esperar perquè aquesta eliminatòria es completarà entre setmana per la disputa del Torneig d’Històrics.

Ahir, derrota als penals a Santa Coloma

J.G

El Palamós va caure derrotat ahir al camp del Farners en el torneig de la Selva després que els penals decidissin el vencedor. Els palamosins van començar de meravella avançant-se 0-2 en el marcador amb els gols de Biel i Nahuel. El porter local Blanquera, a més, va haver d’intervenir en més d’una ocasió per evitar més gols del degà. A poc a poc, però, el Farners va anar millorant i va retallar distàncies amb un gol de Muniesa (1-2). En la represa hi va haver igualtat. Tots dos equips van tenir ocasions, però va ser Malang qui va fer el 2-2 per tancar els 90 minuts

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)