2a divisió FEF

El Llagostera rep l’Espanyol B

Copa Catalunya. Els d’Òscar Álvarez reben avui la visita del filial blanc-i-blau en la tercera eliminatòria en l’intent d’avançar a la quarta fase, on ja jugaran el Girona, el Nàstic i el Reus

La tercera eliminatòria de la copa Catalunya va arrencar ahir amb el partit entre el Terrassa i el Vilafranca a l’Olímpic (1-2), i avui se’n jugaran els altres tres partits, entre els quals, el del Llagostera, que a les 19.30 h, al municipal llagosterenc, rebrà la visita de l’Espanyol B (els blanc-i-blaus ja han eliminat dos equips de la demarcació, la Jonquera i el Palamós).

En el cas que passi a la següent eliminatòria –la quarta–, el conjunt llagosterenc haurà d’esperar per conèixer el rival, que ja podria ser un dels grans (el Girona, el Nàstic de Tarragona o el Reus), i també el dia, que serà entre setmana, amb la lliga ja començada.

El partit d’avui també servirà per posar el punt i final a una pretemporada en què el Llagostera ha deixat bones sensacions de cara a l’inici del campionat de lliga.

Ahir
Terrassa - Vilafranca 1-2
Avui
Llagostera - Espanyol B 19.30 h
Castelldefels - Cornellà 19.30 h
Horta - Sabadell 20.30 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)