Girona

futbol

girona

Pere Pons amplia la seva vinculació fins al 2020

Tres anys més. El migcampista de Sant Martí Vell, al Girona des d’alevins, havia signat el març del 2016 un contracte que s’acabava el juny del 2018

“No hi haurà cap problema. Mai n’hi ha hagut.” Pere Pons s’expressava en aquests termes sobre la seva renovació després del Reus-Girona de dissabte passat. I ahir, unes hores abans de la disputa del trofeu Costa Brava contra el Manchester City, el club va comunicar que el futbolista de Sant Martí Vell, un dels seus jugadors franquícia, ampliava la vinculació fins al juny del 2020. L’últim cop que Pere Pons –al Girona des d’alevins– havia ampliat la seva vinculació amb el club de Montilivi va ser el març del 2016. Aleshores va ser per comprometre’s fins al 2018, al final d’aquesta temporada. Ara ho ha allargat dos anys més. El Girona no ha fet pública la clàusula de rescissió, però s’enfilarà molt més enllà dels 3 milions d’euros que va arribar a tenir el migcampista, de només 24 anys i que ha disputat 138 partits amb el Girona a segona A.

Amb altres propostes

Amb aquest moviment, el Girona ha tornat a fer un pas important per lligar curt un dels futbolistes més consolidats de la seva plantilla i un jugador que ha tingut ofertes per abandonar el Girona aquest mateix estiu. “Han estat unes setmanes complicades per a Pere Pons, però ell ha volgut fer aquest pas endavant amb el Girona”, va reconèixer ahir Quique Cárcel, deixant clar que hi ha hagut equips que han temptat el futbolista amb ofertes superiors a la que possiblement ha acabat acceptant del Girona. El director esportiu del club de Montilivi també va ser molt diligent al juny amb Portu –autor del gol que ahir va decidir el Costa Brava–, al qual va renovar fins al 2021.

Després de la renovació de Pere Pons, el Girona té pràcticament tota la plantilla lligada fins més enllà d’aquest final de curs. Només acaben contracte els gironins Eloi i Granell, i el porter marroquí Bounou, tot i que aquest (va signar per dues temporades) té un tercer any opcional.

Elogis de Machín

El tècnic també va parlar de l’ampliació de la vinculació de Pere Pons. “Si el Girona té un emblema, avui dia segur que és Pere Pons. Que em perdonin Eloi i Granell, que també ho són, però Pere és ADN pur perquè ha vingut de les categories més menudes i ara mateix és un exemple per als joves del planter i els futbolistes que venen de fora.”

QUIQUE CÁRCEL

2018
Àlex Granell mig
Eloi Amagat mig
Bounou porter
2019
Pedro Alcalá central
Jonas Ramalho central
Juanpe central
Fran Sandaza* davanter
Sebas Coris* carriler
Borja García** mitjapunta
Aday Benítez carriler
Manel Martínez davanter
Kiko Olivas central
Gorka Iraizoz porter
2020
Stuani davanter
Carles Planas carriler
Boulaya mitjapunta
Pere Pons mig
Rubén Alcaraz* mig
Joel Arimany* davanter
2021
Portu mitjapunta
José Aurelio Suárez porter
Bernardo central
Jugadors cedits fins al pròxim 30 de juny (2018):
Douglas Luiz, Marlos Moreno, Pablo Maffeo i Aleix García (Manchester City), i Marc Muniesa (Stoke City)
*
Cedits a un altre club
**
Amb l’ascens hi havia una clàusula per ampliar el vincle fins l’any 2020

PABLO MACHÍN

“Pere Pons ha tingut un estiu difícil, però ha volgut fer aquest pas amb el Girona”
“Si el Girona té un emblema, aquest és Pere Pons. És un exemple per als d’aquí i els de fora”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)