Girona

“El Girona m’ha causat molt bona impressió”

Pep Guardiola. El tècnic destaca el bon acoblament dels de Pablo Machín

L’entrenador del Manchester City no va fer roda de premsa a Montilivi. Només va parlar pels micròfons de TV3 a peu de gespa al final del partit. Pep Guardiola va afirmar que li havia agradat el Girona de Pablo Machín: “M’ha causat molt bona impressió. Es nota que fa molt temps que estan junts amb el mateix entrenador. En la primera part i força minuts de la segona han estat millors que nosaltres.” Sobre Pablo Maffeo, Pep Guardiola va valorar el partit del carriler català: “És una molt bona notícia per al Girona poder disposar d’un jugador com ell. Veurem el nivell que ofereix a primera divisió.”

També va parlar sobre la possibilitats que arribin més cedits a Montilivi via City: “Són decisions del Girona. Ells demanen i nosaltres, si els podem ajudar, els ajudarem.” Guardiola també va comentar que confia en la permanència de l’equip a primera divisió: “Tenen el pressupost més baix de la categoria, però tant de bo puguin fer un gran any, mantenir-s’hi i consolidar-s’hi”, va manifestar el tècnic del City, que va abandonar Montilivi en el cotxe del president del Girona, Delfí Geli, i acompanyat del director executiu del City, Ferran Soriano.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)