Territorial

MIQUEL ÀNGEL MUÑOZ

ENTRENADOR DE LA JONQUERA

“Hi ha hagut intrusions no ètiques”

“Qui em coneix sap que els meus equips són dominadors i protagonistes amb la pilota”

Miquel Àngel Muñoz ha estat l’entrenador escollit per dirigir la Jonquera la temporada vinent amb l’objectiu de tornar a tercera divisió.

La derrota del Peralada contra el Rápido de Bouzas els va condemnar a baixar a primera catalana. Va ser un contratemps per planificar la temporada?
És evident que sí. Pensàvem que el Peralada guanyaria l’eliminatòria i que ens podríem mantenir a tercera. Va ser un gran contratemps a l’hora de dissenyar la plantilla.
Una vegada saben que jugaran a primera catalana, quin és l’objectiu?
Recuperar allò perdut, és a dir, tornar a tercera divisió. Tot i les dificultats que comporta no saber fins fa relativament poc temps en quina categoria jugaríem, estem contents amb els jugadors que s’han quedat, perquè estan compromesos. Hi ha hagut intromissions d’altres equips que m’han semblat poc ètiques, aprofitant-se de la nostra situació. Ens han pres jugadors que ja teníem presentats, com Venzal, o n’han volgut d’altres que ja estaven renovats, com Mamau.
Han confirmat dotze fitxatges i quatre renovacions. Han volgut fer una regeneració de la plantilla?
Han estat les circumstàncies. No sabíem a quina categoria jugaríem, molts jugadors han rebut ofertes i alguns han marxar. Hem hagut de fer fitxatges.
Quin perfil de jugador buscaven?
Jugadors que siguin talentosos i ens aportin un salt de qualitat. Si llavors són capaços d’adaptar-se a la perfecció al nostre estil de joc, molt millor. Els futbolistes que volíem havien de ser versàtils, però per sobre de tot que fossin bones persones i bons companys, que fessin equip, que és la manera d’assolir els objectius.
En l’aspecte tàctic i d’estil de joc, quina serà la proposta de l’equip?
Els que em coneixen saben que m’agrada que els meus equips siguin protagonistes amb la pilota i que tinguin el domini del joc. Vull que el meu equip domini molt bé les dues àrees. Són molts anys entrenant d’aquesta manera i apostant per aquest estil de joc, i no ho canviaré.
Com veu el nivell dels seus rivals la temporada vinent?
A part de la Jonquera, hi ha dinou equips més que tenen bon nivell. A més, tenim la dificultat que els cinc equips que hem baixat de tercera estem en el mateix grup. A part d’aquests equips sempre s’han de tenir en compte els conjunts gironins, com el Lloret, el Banyoles, el Llagostera B i el Farners. I també altres conjunts, com el Montcada i el Castellar, que són molt difícils de guanyar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)