Girona

futbol

Girona

L’eix encara admet un retoc

Entrada i sortida? Quique Cárcel reconeix que, tot i tenir sis centrals amb contracte, s’està mirant de portar un altre jugador per a aquesta demarcació que implicaria una rescissió, possiblement la de Kiko Olivas

Amb l’arribada de Marc Muniesa, el Girona va arribar al nombre de centrals que vol Machín (sis) en la seva voluntat de tenir totes les posicions doblades. Quique Cárcel, però, va admetre ahir que l’eix central encara admet un últim retoc, cosa que fa pensar que el Girona està negociant la incorporació d’un defensa contrastat i amb experiència que augmenti la competència en aquesta demarcació. El mateix director esportiu va dir sense embuts que si n’arriba finalment un hi haurà una sortida tant sí com no.

Tot indica que el damnificat seria Kiko Olivas, que va signar no fa gaire (el 30 de març) un nou contracte amb el club de Montilivi fins al 2019. Kiko Olivas, però, sap des del mes de juny que el Girona no compta amb ell, i malgrat que ha realitzat una bona pretemporada en l’aspecte individual, l’opinió del club sembla que no ha canviat. El defensa s’entrena com un jugador més de la plantilla, però la seva situació és molt delicada, perquè si el Girona troba el que busca pocs dies abans del 31 d’agost, el marge de maniobra que tindrà serà molt escàs. En dos anys al Girona, Olivas ha disputat 63 partits (46+17) i ha estat un dels defenses més fiables amb diferència.

A banda de Muniesa i de Kiko Olivas, el Girona té quatre centrals més amb contracte. Tres ja hi eren l’any passat: Alcalá, Juanpe (ha estat tota la pretemporada lesionat i Machín no l’ha pogut utilitzar en cap amistós) i Ramalho (tot i que tenia un interrogant, el basc ara té tots els números per quedar-se). L’única cara nova ha estat el colombià Bernardo, fitxat del Middlesbrough.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)