2a divisió FEF

El Lleida reforça la plantilla amb Iván Agudo (Cultural)

2a divisió B. L’extrem dret, cedit pel club de Lleó, va disputar la temporada passada 27 partits, amb sis gols marcats, en el Badalona

El Lleida es continua reforçant i, a poques hores del començament de la lliga, va anunciar ahir la incorporació de l’extrem dret Iván Agudo, cedit per la Cultural Leonesa. Iván Agudo, de 24 anys i amb passat als filials del Vila-real i l’Elx, va tenir una actuació destacada la temporada passada en el Badalona, amb el qual va disputar 26 partits i va fer sis gols, la qual cosa li va servir per fitxar per la Cultural Leonesa, nou equip de segona A. Finalment, però, Agudo tornarà a jugar a segona B, ara defensant la samarreta del Lleida, que diumenge visita, precisament, el Badalona. El club del Segrià té la plantilla reforçada, amb fitxatges com ara Trilles (Saguntí), Aitor Núñez i Félix (Majadahonda), Satrústegui (Ebro), Moussa (Nàstic), Rivas i Pumar (Múrcia) i Carlos Lázaro (Mirandés).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)