Girona

Kayode ja és oficialment jugador del City

Confirmat. L’Àustria de Viena va anunciar a través del seu web que ha traspassat els drets del davanter a l’entitat ‘citizen’

Gairebé al mateix temps que Larry Kayode realitzava ahir al matí a Riudarenes la segona sessió d’entrenament amb el Girona, el seu club en les dues anteriors temporades, l’Àustria de Viena, confirmava de manera oficial, a través del seu web, el traspàs del futbolista nigerià al Manchester City.

El club austríac no va revelar les quantitats econòmiques de l’operació, però, en tot cas, l’anunci del traspàs del davanter al City situa un pas més a prop al nigerià del Girona, que espera resoldre els problemes burocràtics per anunciar la seva arribada en forma de cessió des de l’entitat citizen, la que seria la cinquena arribada provinent del club anglès després de Pablo Maffeo, Douglas Luiz, Marlos Moreno i Aleix Garcia.

Més pólvora

Kayode ha fet bones actuacions les darreres dues temporades amb l’Àustria de Viena. Internacional absolut amb Nigèria –ha jugat dos enfrontaments amb la selecció del seu país d’origen– l’atacant s’ha enfilat fins a les 34 dianes amb el club austríac adquirint experiència internacional competint a l’Europa League. La projecció del futbolista de 24 anys sembla no tenir sostre, tot i que s’haurà de comprovar si la seva eficàcia i qualitat serveixen per aportar al Girona els gols que fan falta per, com a mínim, lluitar per aconseguir la permanència.

Mojica espera esdeveniments

Després de ser fotografiat a l’entrada d’un hotel de Girona dimarts passat, Johan Mojica continua esperant esdeveniments. El Girona hauria de comunicar en les properes hores l’arribada del colombià en forma de cessió des del Rayo Vallecano, el que significaria el retorn del futbolista al club gironí després de defensar la samarreta blanc-i-vermella en la segona meitat del curs passat, el de l’ascens. Les prioritats informatives que es van generar ahir a la tarda a conseqüència de l’atemptat a Barcelona van frenar els dos clubs a l’hora de fer l’anunci de l’acord final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)