2a divisió A

Futbol

Segona divisió B

Que el debut sigui positiu

Va de debò. El Llagostera obrirà la lliga al municipal amb la visita de l’Alcoià (18 h), i l’Olot, en el seu retorn a 2a B, visita un dels grans, l’Hércules (20.30 h)

El teló d’aquesta temporada al grup tercer de segona B s’obrirà avui a les 18.00 h al municipal de Llagostera. El conjunt que dirigeix Òscar Álvarez rebrà la visita de l’Alcoià. El partit serà especial pels llagosterencs, ja que després de tres temporades tornaran a disputar un partit de la categoria de bronze a casa seva, al municipal de Llagostera. “Necessitem que la gent de Llagostera faci un pas endavant i ens vingui a animar. L’escalfor de la gent al nostre camp ens pot donar moltes vegades el primer gol”, valora l’entrenador del Llagostera, Òscar Álvarez, el qual no dona importància al fet de no haver-hi guanyat cap partit dels tres que hi ha jugat en pretemporada: “La competició es juga a fora i a casa. El que realment és important és que hem estat sòlids i hem encaixat pocs gols aquesta pretemporada.” El tècnic barceloní serà un dels protagonistes d’avui, ja que s’estrenarà com a primer entrenador de l’equip després d’uns anys fent d’ajudant d’Oriol Alsina.

En el retorn a la competició, el Llagostera confia mantenir les bones sensacions que ha transmès durant la pretemporada, ja que només el Cornellà ha estat capaç de superar els blaugrana. “El dia de la competició ens marcarà on ens trobem, però passi el que passi avui sabem que hi haurà un llarg camí per recórrer”, assegura Álvarez.

Sumar els tres punts en la primera jornada és l’objectiu clar, però no serà gens fàcil, ja que al davant el Llagostera es trobarà amb un conjunt alacantí que ha mantingut la major part del bloc que va aconseguir acabar segon classificat en la temporada passada. “Serà un rival molt dur, perquè tenen una molt bona base de l’any passat que només han canviat al mig del camp i tenen un rival amb moltíssima experiència”, analitza Òscar Álvarez, conscient de la dificultat del duel, per al qual no podrà disposar de Colorado i tindrà el dubte de Gabarre fins a l’últim moment.

El retorn a la categoria

L’Olot també engegarà avui la temporada amb un primer partit de lliga d’alçada, i és que no hi ha millor manera de tornar a segona B després d’una temporada a tercera que visitant un dels millors camps de la lliga, el José Rico Pérez de l’Hèrcules (20.30 h). “Som conscients que anem en un camp difícil contra un equip que aspira a tot, però tenim les nostres armes i hem de ser positius. També som un equip que aspira a tot, que manté una part del bloc però que ha canviat d’entrenador. A Siviero ja el conec, tot i que ara té més responsabilitat que en altres equips”, diu el tècnic Martín Posse, que també s’estrenarà en partit de lliga amb el conjunt olotí. La gespa del Rico Pérez podria condicionar el partit, ja que no està en bones condicions.

L’Olot, que ja va viatjar ahir al matí i es va entrenar al migdia a les instal·lacions del Nàstic, intentarà mantenir la bona inèrcia amb què va acabar el curs passat. “Esperem que la bona dinàmica ens duri molt temps. Nosaltres sortirem cada partit a sumar el màxim de punts possibles i per això hem d’intentar no cometre errors; en aquest sentit, estic content amb el treball que hem fet durant la pretemporada”, assegura Posse, que confia que el seu equip està preparat per adaptar-se a totes les situacions: “Hem treballat diverses alternatives en funció de les nostres característiques per tal de buscar el millor en cada moment.”

Avui el tècnic argentí no podrà disposar de Dembo, que el van operar ahir del genoll dret, ni Uri Santos, que no s’ha entrenat aquesta setmana per lesió. Qui sí que s’ha recuperat a temps és Kike Sánchez, que no ha pogut jugar ni un partit de pretemporada.

LA PRÈVIA

El dia de la competició marcarà on ens trobem, però passi el que passi avui sabem que hi haurà un llarg camí per recórrer
Volem tenir la nostra identitat, però hem treballat diverses alternatives amb el sistema pensant en nosaltres i no tant en el rival
Serà un rival molt dur, perquè tenen una molt bona base de l’any passat que només han canviat al mig del camp
Òscar Álvarez
entrenador del llagostera
Som conscients que anem en un camp difícil contra un equip que aspira a tot, però tenim les nostres armes
Martín Posse
entrenador de l’olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)