Barça B

Exigència de primera

Barça B. El filial blaugrana reprèn el seu periple en el futbol professional en un escenari molt complicat: un rival que aspira a tot, l’equip a mig fer i set baixes de jugadors importants

El salt de segona B a segona sempre és traumàtic i per això s’ha d’anar amb molta cautela quan s’hi aterra. El Barça B, de moment, ho ha fet de mala manera en una preparació caòtica que, com és habitual, ha salvat en el terreny de joc amb uns resultats força acceptables. Avui es posa en escena amb un horitzó complicat, ja que visita un dels grans candidats a pujar a primera divisió, el cos tècnic disposa d’una plantilla molt afectada per les lesions i hi ha jugadors importants que encara han d’arribar.

L’arma que ha tingut sempre l’equip de Gerard López és la competitivitat davant les dificultats. I en aquest sentit, els blaugrana no tenen cap altre remei que aferrar-s’hi per les mancances que presenten en la seva plantilla tant per les baixes com pels fitxatges que encara han d’arribar. “Volem començar a competir i Valladolid és un gran lloc. Ens hem merescut estar en el futbol professional, un fet que suposa una gran motivació i un al·licient enorme. D’entrada haurem de controlar els nervis però també és cert que tenim poc a perdre i tot a guanyar”, manifestava el tècnic, que ha reconegut en diverses ocasions que s’haurà de tenir paciència amb l’equip perquè preveu que vagi de menys a més.

Baixes

Per al partit d’avui, el tècnic presenta set baixes, quatre de les quals de jugadors que en el dia d’avui serien titulars (Ortolà, Palencia, Cucurella i Alfaro) i, a més, té un dubte en el recanvi de Cucurella: Samu Araujo té afectat el turmell i no és segur que jugui; per això ha viatjat el juvenil Miranda. “Darrerament s’han acumulat diverses baixes però ja hem plantejat com solucionar-les”, va manifestar Gerard.

De fet, en la convocatòria han quedat clares les preferències del club, ja que el tècnic ha preferit convocar un juvenil que els dos laterals esquerre de la plantilla, a qui s’està buscant una sortida: Quintillà i Moi Delgado. També han quedat fora de la convocatòria i no tenen dorsal: Nili Perdomo, Fati, Abeledo, Guillemenot, Lee i Paik (aquests dos últims, extracomunitaris). “Fins a final d’aquest mes d’agost hi haurà sortides, ho tenim previst en la planificació”, va admetre Gerard López.

LES REACCIONS

El futbol professional és una motivació i un al·licient. No tenim res a perdre
Gerard López
entrenador del barça b
En el terreny de joc no valen els pressupostos ni els equips poderosos. Haurem de córrer
Luis César
entrenador del valladolid

El quart assalt a primera del Valladolid

El Valladolid s’ha convertit en les últimes temporades en un clar candidat a pujar però sempre sense concretar-ho. Enguany, guiat per Luis César, l’equip ha tornat a canviar de fesomia després d’un poc satisfactori setè lloc el curs passat. “Estem preparats”, va manifestar ahir l’entrenador del Valladolid, extècnic del Nàstic, que no es refia del Barça: “En el terreny de joc no valen els pressupostos ni els equips poderosos. Haurem de córrer.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)