Girona

“El Girona té una idea clara de joc”

Humil. El tècnic de l’Atlético, Diego Simeone, avisa els seus jugadors que el matx a Montilivi pot ser perillós

Abans d’agafar el vol xàrter que els va portar fins a Girona, l’entrenador de l’Atlético, Diego Pablo Simeone va atendre els mitjans de comunicació per fer la corresponent roda de premsa prèvia a l’enfrontament contra el Girona a l’estadi de Montilivi. El tècnic del conjunt madrileny va tenir bones paraules envers l’equip de Pablo Machín, del qual destaca l’ordre i la clara idea de joc: “A part de ser un equip ordenat, té clar com ha de jugar. En els partits en què els hem vist competir sempre han anat de menys a més i contra el City van fer un bon matx. Sobretot tenen una idea clara de joc i poden convertir els partits en un perill. Intentarem, com sempre, portar al lloc que ens convingui l’enfrontament i buscar les millors opcions per vèncer”, analitzava l’entrenador argentí del conjunt matalasser, gens confiat: “Hem de tenir, com a mínim, la mateixa humilitat, el mateix entusiasme i la mateixa passió que el Girona; a partir d’aquí, al camp veurem com es desenvolupa tot”, hi afegia Simeone.

Ambició i il·lusió

L’Atlético acostuma a ser, des de fa diversos anys, un dels principals candidats a discutir l’hegemonia del Barça i el Real Madrid en la lluita pel campionat de lliga. És per això que des del club blanc-i-vermell, tot i que amb certa fredor, s’afronta l’inici del curs amb ambició i energies renovades: “Estem a la prèvia de tornar a començar una nova lliga amb ambició, ganes i humilitat. Em sento amb alegria i entusiasme per començar a competir, com segur que els passa a tots els jugadors de totes les lligues”, explicava l’entrenador, que encadena sis temporades i mitja com a màxim responsable tècnic de l’Atlético.

El club madrileny no ha pogut fitxar cap jugador durant el mercat estival per culpa d’una sanció de la FIFA, que acusa l’Atlético de contractar de manera fraudulenta futbolistes menors d’edat. El contratemps també va ser valorat pel Cholo: “El que molts creuen que és una debilitat ho hem de convertir en una cosa positiva. Ens coneixem tots, sabem el que volem i com volem jugar. Això reforçarà el doble l’essència i la idea que ha de tenir l’equip”, sentenciava Simeone, que va tenir un record per les víctimes de l’atemptat de Barcelona i Cambrils: “La gent que vol la pau som majoria. Tot el meu suport a les víctimes de l’atemptat. Empenyem i lluitem per evitar que el món empitjori.”

LA PRÈVIA

Contra el City van fer un bon partit. Sobretot tenen una idea clara de joc i poden convertir els seus partits en un perill
Com a mínim hem de tenir la mateixa humilitat, entusiasme i passió que el nostre contrincant
Diego Pablo Simeone
entrenador de l’atlético
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)