2a divisió FEF

El municipal es gira en contra

2a divisió B. El Llagostera perd en el retorn a casa seva contra un Alcoià que es va saber adaptar al terreny de joc i que en va fer prou amb un gol de Mariano per endur-se els tres punts

LLAGOSTERA 0 ALCOIÀ 1

LLAGOSTERA:Marcos; Chica, Viale, Ayala, Fuster; Carbó, Pitu (Chele, 63’), Leo, Guichón; Moha i Gavilán (Pablo Sánchez, 36’).ALCOIÀ:Bañuz; Barrera, Fuentes, Galas, Navarro; Bosch, Rivelles, Álvaro (Alarcón, 80’), David Torres, Jose Manuel (López, 91’); i Mariano.GOLS:0-1 (57’) Mariano.ÀRBITRE:Lou Ballano.T.G.:al local Guichón; i als visitants David Torres i Mariano.PÚBLIC:Uns 300 espectadors.

El Llagostera viurà la primera setmana amb zero punts després de perdre ahir en el debut contra l’Alcoià (0-1). Un gol de Mariano en la segona part va ser suficient per tombar un conjunt blaugrana que tornava a jugar un duel de lliga al municipal després de tres anys i mig. El partit va ser el que esperava tothom i el que es veurà gairebé sempre: intensitat i joc directe. La plantilla llagosterenca ja està pensada per a això, però ahir es van trobar a faltar els centímetres de Gabarre (lesionat) i l’essència del municipal de Llagostera es va girar en contra.

Des del primer minut, com era de preveure, els aficionats van veure més el cel ennuvolat que la gespa. El Llagostera va demostrar des del primer moment que la pretemporada li ha servit per assimilar els conceptes que calen en aquests escenaris: acumulació de jugadors al mig del camp, amb quatre migcampistes en rombe, penjant a l’àrea totes les faltes i els serveis de banda, i buscant el gol en els córners amb serveis de Pitu molt tancats. El problema dels blaugrana va ser que l’Alcoià també es va saber adaptar a aquest estil de joc i els llagosterencs no en van poder treure profit en la primera part. D’ocasions poques, i clares menys; això sí, totes del Llagostera. Una volea llunyana de Fuster, un intent de vaselina de Guicón, i la més clara una rematada de Moha després d’un córner que va refusar Bañuz. L’Alcoià només ho va intentar amb una rematada de cap tímida de Rivelles a les mans de Marcos.

En la represa el guió no va canviar gens ni mica: pilotes a l’olla i a saltar. En la primera ocasió de l’Alcoià Viale va rematar amb molt perill en pròpia porta, però entre Marcos i el travesser van poder evitar el gol. De fet, en els primers minuts els visitants van trepitjar molt l’àrea, gràcies a un Mariano imperial en la punta d’atac, i van fregar el gol més d’una vegada. El domini i la insistència visitant van acabar en gol. Mariano va guanyar la partida dins l’àrea a Viale després d’una centrada de David Torres i va afusellar Marcos sense pietat (57’, 0-1). A partir del gol el partit es va tornar encara més lleig. Una falta rere l’altra, entrades més dures i nombroses picabaralles, que van anar consumint els minuts i esvaint les esperances d’empatar del Llagostera, tot i que es va activar en els minuts finals quan el joc es va calmar i ho va intentar fins al final. L’ocasió més clara va arribar en el 93’ amb un gran xut sense angle de Guichón que Bañuz va refusar per deixar el Llagostera sense cap punt.

Al davant hem lluitat molt, però ens ha faltat una mica de força física amb la baixa de Gabarre i això ens ha penalitzat força
Hem jugat al joc que aquest camp permet. Ens hauria agradat començar guanyant, però encara queda tota una lliga per jugar