2a divisió FEF

Estrena de bronze per la porta gran

2a divisió B. El Peralada rep la visita del Mallorca (12 h) amb només 15 jugadors disponibles

Per si la pretemporada del Peralada no havia estat prou complicada, la primera jornada encara ho serà més. El Peralada s’estrenarà a segona B rebent la visita d’un totpoderós Mallorca que arribarà a l’Alt Empordà amb ganes de demostrar que vol tornar tant sí com no a segona A aquest curs. “Sabem que és un equip que si tot va com ha d’anar estarà de passada en aquesta categoria, perquè és un equip molt complet. Nosaltres hem de jugar les nostres armes i segur que competirem si aconseguim condicionar-los, córrer més que ells i aprofitar les nostres ocasions”, analitza el tècnic Arnau Sala.

El problema del Peralada seran les baixes. Soni, Andzouana i Andrés Romero no tindran la fitxa per assumptes burocràtics; Jorge Sureda i Víctor Alonso no en tenen perquè el club els busca una sortida, i Draman i Serrano estan lesionats. Per tot això, Sala només podrà disposar de quinze jugadors.

LA PRÈVIA

El Mallorca és un equip molt complet, però si juguem les nostres armes segur que competirem
Arnau Sala
entrenador del peralada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)