Girona

Diego Pablo Simeone

Entrenador de l’Atlético

“M’ha agradat la reacció de la segona part”

L’empat va deixar bones sensacions a Diego Pablo Simeone, que va elogiar la capacitat del seu equip d’obtenir un punt en un partit que feia molta pujada, amb 2-0 i l’expulsió de Griezmann. “Els partits duren 90 minuts, i la síntesi és clara. Una gran primera part del Girona, en què ha estat superior, sobretot més concret, i una segona que ha estat nostra. Ja hi hem entrat millor i hem començat a generar ocasions. M’ha agradat la reacció de la segona part. Me’n vaig amb una sensació més que positiva en aquest sentit. L’equip manté vives les ganes d’insistir fins al final.” El tècnic de l’Atlético va reconèixer la superioritat del Girona en la primera part, però va negar que l’hagués sorprès: “Tenia molt clar què ens trobaríem. Juguen molt bé les segones jugades, fan un futbol creuat interessant, Stuani fa una feina enorme i tenen nois molt ràpids. Tenen molt clar a què juguen i han fet una primera part molt forta, gairebé a la perfecció. Han estat millors, molt concrets i creant perill.”

Simeone va fer veure als seus homes en el descans que el rival els havia superat –“i que l’única manera de reaccionar era tornar a començar”– i va valorar els canvis tàctics que va fer: “Havíem entrat en millor dinàmica, els jugadors que han sortit de la banqueta ens han aportat frescor i verticalitat i ens ha anat bé.” L’entrenador argentí va assegurar que no havia parlat amb Antoine Griezmann sobre l’expulsió.

SUPERATS

“El Girona ha estat millor en la primera part, molt concret i amb perill”

SATISFET

“Me’n vaig amb sensacions molt positives. L’equip manté vives les ganes d’insistir”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)