Girona

Elogis a dojo per al Girona

Recull de premsa. Tots els diaris de l’endemà del debut del Girona a primera destaquen el bon partit dels gironins contra l’Atlético tot i l’empat

El dia després del partit contra l’Atlético el Girona es va llevar amb un repertori incomptable d’elogis en tots els mitjans de premsa escrita (en els esportius, en què es va fer un lloc en totes les portades, i també en els d’informació generalista) tot i que se li va escapar la victòria en el tram final.

Els esportius catalans

“Debut agredolç”. Mundo Deportivo titulava destacant el mal gust de boca que va deixar l’empat contra l’Atlético després d’anar guanyant 2-0. En la crònica destacava que “els locals van ser superiors la major part del partit”. Sobre el joc dels gironins, s’explicava que “els tres centrals van ser un mur en la primera part” i que els gironins “van jugar a plaer entre línies”.

“Una estrena per tenir esperança”. Sport titulava destacant les bones sensacions del Girona per poder ser optimistes amb vista al futur a primera i afegia també que els de Machín “van tenir contra les cordes l’Atlético durant molts minuts” i van signar “una bona targeta de presentació.” En la crònica destacaven que el Girona “va dur la iniciativa i va generar més i més clar perill” i també elogiaven la capacitat dels gironins de “treure’s els nervis ben aviat i de no fer la sensació que debutaven a primera”.

Els esportius madrilenys

“Un menys és el més”. Marca titulava la crònica amb la perspectiva de l’Atlético, però elogiava el partit dels de Machín en el subtítol: “Dues rematades de cap de Stuani i un partit esplèndid segellen l’arribada del Girona a primera.” En la crònica, destacaven que en la primera part “era un plaer veure com el Girona obria el camp i es menjava l’Atlético” i assenyalaven que “el defalliment en la represa va contribuir a la remuntada.”

“De l’infern a la rauxa”. As, l’altre diari madrileny també va titular la crònica des del punt de vista dels madrilenys. En la crònica destacaven que el Girona hi va posar “el futbol, la possessió, el físic i el criteri” i elogiaven també la solidesa defensiva, els carrilers i els mitjapuntes.

Generalistes catalans

“Un Girona meravellós empata per inexpert”. Així va titular l’Ara la crònica del partit del Girona, a banda d’assenyalar que els de Machín van oferir “una carta de presentació espectacular”. En la crònica valoraven la presència de set jugadors que van aconseguir l’ascens i lamentaven que “la rauxa i l’ofici de l’Atlético els fes guanyar un punt” quan el Girona ja tenia el partit gairebé guanyat.

“Desengany a Girona”. El Periódico de Catalunya va apostar per titular sobre la decepció dels gironins després de deixar escapar l’avantatge de 2-0. En la crònica valoraven “una primera part impecable i memorable” i afegien que “una petita desconnexió en la segona part” es va pagar molt cara.

“Pecats d’inexperiència”. La Vanguardia, igual que el diari Ara, titulava justificant l’empat final del Girona per la falta d’experiència en la categoria. En la crònica destacaven que “ni el més optimista es podia creure l’arrencada dels catalans, que van superar en tot l’Atlético”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)