2a divisió FEF

El Cornellà topa amb els pals i suma un sol punt

2a divisió B. El conjunt del Baix Llobregat va empatar a Ontinyent en un enfrontament equilibrat en què va enviar dues pilotes a la fusta

ontinyent 0 cornellà 0

ONTINYENT:Álvaro Campos, José Soler, Sergio Albiol, Russo, Julen Monreal, Juanan, Leomar (David Bandera, 79’), Rober, Raúl González (Nemesio, 67’), Anaba i Tito Malagón (Fran Machado, 61’).CORNELLÀ:Craviotto, Pere, Valentín, Édgar, Maureta, Fall, Cortés (Ricard Pujol, 76’), Pep Caballé (Gómez, 88’), Enric (Aks, 90’), Marc Caballé i Sascha.ÀRBITRE:Ruiz Aguilera.T.G.:Als locals Julen Monreal, Russo i José Soler; i als visitants Enric i Valentín.

El Cornellà va començar la temporada sumant un punt en la seva visita al camp de l’Ontinyent, un equip que ahir tornava a segona B després de tres temporades a tercera divisió. En un partit força equilibrat, el conjunt de Jordi Roger va disposar de les millors oportunitats, ja que en el primer temps va enviar un parell de pilotes a la fusta. D’entrada, l’Ontinyent tenia ganes d’agradar a la seva parròquia i va buscar la porteria de Craviotto. Val a dir, això sí, que sense acabar de generar ocasions clares de perill. El Cornellà, a poc a poc, va anar centrant-se i va generar les millors oportunitats. El gol, de fet, va estar a punt d’arribar en el 27’, quan Sascha va caçar el refús del porter en una acció d’Enric i va acabar enviant la pilota al travesser. Un quart d’hora després, de nou Édgar va tenir el gol a tocar, però la seva rematada va topar amb la fusta. Després de la represa, el ritme del partit va decaure i es van veure menys ocasions que en el primer temps. Primer van buscar-ho els de casa i després els del Baix Llobregat, però es va trobar a faltar el punt de clarividència que convé per poder obrir la llauna.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)