Nàstic

El Nàstic s’estrena en la lliga amb derrota al Nou Estadi (0-1)

2a divisió A. L’Almeria s’ha imposat gràcies a un gol de Caballero (29’) a l’equip grana, que ha topat amb el pal en l’últim instant

El Nàstic ha començat la lliga amb derrota al Nou Estadi, on l’Almeria s’ha mostrat com un equip més fet i resolutiu en atac, i s’ha emportat els tres punts gràcies a un gol de Caballero en la primera meitat (29’).

Lluís Carreras té feina a fer en un equip en construcció i que encara espera alguna peça més. Els tarragonins han patit contra un Almeria que sempre ha tingut el partit controlat i que ja ha avisat abans del gol de Caballero, que ha recollit una assistència de Pozo i ha superat el porter Dimitrievski amb un xut ras.

En la segona part, Lluís Carreras ha fet canvis ofensius per canviar el panorama. Després d’un parell d’ocasions més de l’Almeria, el Nàstic ha estat a prop del gol en els últims minuts, sobretot en un xut de Mesa al pal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)