2a divisió FEF

futbol

2a divisió b

Empat profitós contra un gallet

2a divisió B. El Sabadell, amb la plantilla a mig fer, aconsegueix amarrar un empat contra un dels candidats a l’ascens a segona divisió

sabadell 0 Elx 0

SABADELL:Roberto, Óscar Rubio, Aleix Coch, Migue González, Dani Gómez, Marc Martínez (Víctor Martínez, 85’), Mario (Migue García, 55’), Pol Moreno, Josu (Adri Díaz, 65’), Capó i Felipe Sanchón.ELX:José Juan, Tekio, Adrián, Golobart, Verdú, Manu, Nino (Lolo Pla, 80’), Provencio, Benja (Collantes, 59’), Ivan i Javi Flores (Sory, 72’).ÀRBITRE:Herrero Arenas.T.G.:als visitants Golobart i Verdú.PÚBLIC:1.783 espectadors a la Nova Creu Alta.

La justícia es va imposar entre el Sabadell i l’Elx en un partit marcat per la igualtat entre els dos equips. Els arlequinats van aconseguir segellar un empat contra un dels favorits de la categoria amb un partit seriós defensivament però amb comptades ocasions a l’àrea rival.

Els vallesans van estar millor en el primer temps i van inaugurar el xoc amb una ocasió de Josu que va marxar fregant el pal. A partir de la mitja hora, l’Elx va dominar més i Flores va amenaçar amb un xut desviat.

En el segon temps, el xoc es va tornar a igualar però el Sabadell va tornar a colpejar primer amb un xut d’Adri Díaz que va marxar desviat. El migcampista va tenir l’ocasió més clara del partit en un mà a mà davant de José Juan que no va saber convertir. En el tram final, l’Elx va gaudir de dues oportunitats però ni Manu ni Sory van encertar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)