Girona

Paik Seung-Ho, una nova aposta de futur del Girona

Projecció. El club gironí fitxa per tres temporades el migcampista sud-coreà de 20 anys i procedent del Barça B, que jugarà al Peralada

La direcció esportiva del Girona continua pensant en present i en futur. Ahir el club de Montilivi va anunciar el fitxatge per tres anys de Paik Seung-Ho, futbolista de 20 anys que arriba procedent del Barça B i que jugarà al Peralada a segona B. El Girona considera que el futbolista sud-coreà té una projecció important i per això el vol foguejar al filial, tot i que també podria participar en la dinàmica d’entrenaments del primer equip per tal que Pablo Machín segueixi de ben a prop les seves evolucions.

A la recerca de minuts

Paik va arribar a terres catalanes l’any 2009 quan el Barça el va incorporar per a l’equip infantil després de destacar en un torneig amb la selecció sub-13 del seu país. El futbolista sud-coreà va anar cremant etapes al planter blaugrana amb èxit, fins que la seva progressió es va veure frenada per culpa de la sanció que la FIFA va imposar al Barça per irregularitats en el fitxatge de jugadors menors d’edat (el club blaugrana no va poder fitxar durant dos mercats de traspassos). Això va fer que Paik i els altres futbolistes afectats no poguessin jugar partits oficials amb els seus respectius equips. Després d’aquesta dura etapa, Paik va tenir una breu participació amb el Barça B a segona B ( hi va jugar un partit en la temporada 2015/16 i un altre en la 2016/17, sempre de manera testimonial), però enguany el jugador es va quedar sense lloc a l’equip dirigit per Gerard López.

Ara Paik intentarà continuar progressant al Peralada, on està cridat a ser un jugador important. El futbolista, internacional amb les seleccions inferiors del seu país i que recentment va jugar el mundial sub-20 (2 gols en quatre partits), aportarà polivalència en l’equip d’Arnau Sala i Xavi Punsí, ja que pot actuar en pràcticament totes les posicions de mig del camp cap endavant.

UNA MALA ÈPOCA

Paik va ser un dels jugadors afectats per la sanció de la FIFA al Barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)