3a divisió FEF

futbol

3a divisió

Disset anys d’espera

3a divisió. L’Horta comença amb triomf l’any del retorn a tercera, una categoria que no trepitjava des del 2000. Els barcelonins volen plantar cara als poderosos “jugant a futbol i gaudint”

El 7 de maig de l’any 2000 l’Horta va derrotar l’Espanyol B a l’estadi Feliu i Codina, llavors de terra, gràcies als gols de Suso, Quini i Sergio (3-2), la qual cosa li va permetre arribar a l’última jornada, al camp del Palamós, depenent d’ell mateix per mantenir la categoria. Al Baix Empordà, però, l’Horta va caure derrotat (2-1), els rivals directes no van fallar i l’equip barceloní va baixar a primera catalana. Començava així un periple de disset temporades en què l’Horta va arribar també a militar a l’antiga regional preferent i a segona catalana, i que es va acabar el mes de maig passat, amb el títol de campió de lliga a primera catalana i l’històric retorn a tercera divisió. Diumenge, al renovat Feliu i Codina, ara de gespa artificial, i contra el Figueres, l’Horta va tenir l’estrena somiada en la nova categoria, amb victòria gràcies al gol d’Adri Lledó en la primera meitat (1-0).

El tècnic, Nacho Castro, admet que la victòria “contra un dels equips cridats a lluitar a la zona alta” té un elevat valor simbòlic, però per sobre de tot hi veu el reforçament de les sensacions positives que l’equip, segons assegura, havia ofert durant els partits de pretemporada, sobretot amb la classificació per als quarts de final de la copa Catalunya després de desfer-se del Badalona i el Sabadell. Castro té clar en què s’ha de basar el seu equip, amb un dels pressupostos més baixos, per plantar cara en una tercera divisió amb rivals poderosos: “Es tracta de gaudir de la categoria, i fer-ho competint al màxim i jugant a futbol, ja que és el que s’adiu amb el perfil de jugadors que tenim, dinàmics i de qualitat.” L’exentrenador del Peralada també considera que la fortalesa al seu estadi haurà de ser important, i per això demana als aficionats que els facin costat “en un any històric”, ja que sovint s’enfrontaran a equips que arrosseguen molts seguidors.

LES FRASES

Ja veníem amb sensacions positives de la pretemporada, i el triomf ens reforça i ens dona confiança. Són tres punts que ja no ens treu ningú
Ens agradaria que l’afició ens fes costat en un any històric. Serà molt important fer-nos forts a casa
Nacho Castro
entrenador de l’horta
Es tracta de gaudir de la categoria, i fer-ho jugant a futbol ja que s’adiu amb el perfil de jugadors que tenim, dinàmics i de qualitat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)