2a divisió FEF

futbol

lleida

Inici de convivència

2a divisió B. El Lleida Esportiu va debutar en la lliga amb un equip renovadíssim: en l’onze inicial tan sols hi havia un parell de futbolistes de la temporada passada: Javi López i Nierga

El grup d’aficionats del Lleida que diumenge passat va fer els 170 quilòmetres que separen la capital del Segrià de Badalona va haver de fer un exercici extra en el debut de lliga del seu equip. Els va tocar anar posant cara a les noves incorporacions. I és que en l’onze inicial que Gerard Albadalejo va alinear a l’estadi municipal, hi havia nou cares noves. Poca broma. La immensa majoria dels onze fitxatges que ha fet el club per al primer equip, doncs, van formar part de la primera alineació del curs. En el segon temps, a més, va entrar un altra incorporació: Iván Agudo. Vaja, que va debutar gairebé tothom. L’única cara nova que no ho va fer va ser el porter Diego Rivas, que arrossegava una sanció.

Tot i les nombroses novetats, el conjunt de la Terra Ferma va mostrar una imatge força consistent, sobretot en el segon temps, en què va neutralitzar el gol del Badalona i va rescatar un punt. De fet, l’autor de la diana blava va ser un debutant, Jorge Félix, que remarca el valor de l’estada de pretemporada per acoblar l’equip i fer pinya. “La setmana fora, a la Vall d’Aran, ens va anar bé per conèixer-nos”, va afirmar el davanter, que creu que s’ha configurat un projecte equilibrat: “Veig bé el grup, és un equip jove i amb il·lusió, però també amb molts jugadors que tenim certa experiència en la categoria. S’està treballant bé.” Tot i el bagatge a segona B, precisament ell, i també Pumar, van debutar en el grup 3. D’altra banda, qui també valora positivament el bloc que hi ha és un dels jugadors que queden de l’any passat, Javi López, que té clar que no es pot badar: “L’equip és competitiu i ningú no es pot sentir titular. Tothom hi pot tenir lloc perfectament.”

LES FRASES

Hi ha un equip jove i competitiu, ningú no es pot sentir titular i tothom hi pot tenir lloc
Javi López
atacant del lleida

ESCENARI NOU

Veig un bon grup, la setmana que vam passar a la Vall d’Aran ens va anar bé per conèixer-nos
Jorge Félix
DAVANTER DEL LLEIDA
Alineació
David Oliveros
Procedència: l’Hospitalet
Aitor Núñez
Rayo Majadahonda
Trilles
At. Saguntí
Eneko Satrústegui
Ebre
Pumar
Múrcia
Javi López
2a temporada
Carlos Lázaro
Mirandés
Moustapha
Ebre
Musa
Badalona
Jorge Félix
Rayo Majarahonda
Nierga
2a temporada
Substitucions
Andriu
2a temporada
Valiente
÷2a temporada
Iván Agudo
Badalona

GAIREBÉ TOTHOM

Tot i tenir experiència a 2a B, ni Pumar ni Jorge Félix no havien jugat mai en el grup tercer
Dels onze fitxatges, l’únic que no va debutar va ser el porter Diego Rivas, que estava sancionat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)