Girona

“Aportarem tota la capacitat”

Ferran Soriano Director executiu del City Football Group

Ferran Soriano, màxim executiu del City Football Group, va mostrar-se satisfet per un acord que feia molt que madurava: “Coneixem el Girona de fa anys i vam decidir apostar-hi quan encara era a segona divisió.” Soriano va afirmar que la suma de totes les parts ha de servir per enfortir un projecte molt ambiciós: “El nostre paper és aprendre tot el que puguem del Girona i de la seva història i mirar d’impregnar-nos de la seva essència i la seva ànima per després aportar-hi tota la nostra capacitat.” Soriano va definir que aquesta operació té molt de recorregut: “Estendrem les capacitats que tenim a l’àmbit mundial en una zona que té potència, tradició i jugadors amb talent. És una oportunitat per al futbol gironí, català i europeu en general. La ciutat i el club mereixien aquesta primera divisió que ara ja tenen.”

Soriano va explicar que l’objectiu és clar: “Volem un Girona consolidat a primera, que jugui bon futbol i que doni oportunitat al talent. Si d’aquí a uns anys ens podem mirar i dir que això ha estat possible, estarem contents.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)