2a divisió FEF

futbol

sabadell

Les últimes peces

2a divisió B. El Sabadell, que anuncia el fitxatge de l’exmigcampista de l’Espanyol i el Girona Ángel Martínez, centra els esforços a buscar un davanter centre abans que es tanqui el mercat

El Sabadell aprofita els últims dies del mercat d’estiu, que es tancarà la setmana que ve, per acabar de reforçar la plantilla. El club vallesà va anunciar ahir la incorporació del pivot defensiu Ángel Martínez, que ha jugat a primera divisió amb l’Espanyol i a segona A amb el Girona i el Rayo Vallecano. Les últimes temporades, el migcampista barceloní, de 31 anys, ha desenvolupat la seva carrera a Anglaterra, al Blackpool, al Millwall i al Chersterfield. En aquest últim equip, Ángel es va fer una lesió greu en un genoll que va fer que fos operat tres vegades i que el va mantenir al voltant de quinze mesos inactiu. Ja fa un any, però, que el nou jugador del Sabadell està totalment recuperat.

A més de la novetat d’última hora d’Ángel, el Sabadell va presentar ahir les tres anteriors incorporacions, el lateral dret José Luis Trápaga (Barça), el pivot defensiu Alasana Manneh (Barça) i el porter Álvaro Chaparro (Oviedo). Tots tres tenen 19 anys. Durant l’acte, el responsable de l’àrea esportiva del club, Bruno Batlle, va assegurar que el club vallesà encara busca alguna altra peça per apuntalar l’equip. Un davanter centre és ara mateix el principal objectiu del Sabadell, que no renuncia encara a algun altre retoc en altres demarcacions. Reforçar la punta d’atac és, però, la prioritat clara, i el club de la Nova Creu Alta té alguns fronts oberts. Per una banda, tal com va explicar Batlle, espera algun futbolista descartat de segona A i, per una altra, no tanca la porta a algun futbolista estranger. De totes maneres, el Sabadell no vol “fitxar per fitxar” i asseguren que, si els futbolistes que tenen a l’abast no milloren el nivell de la plantilla, prefereixen no fer cap incorporació ja que estan satisfets amb la composició de l’equip.

MÉS ALTES

El Sabadell va presentar ahir els joves Trápaga, Alasana Manneh i Álvaro Chaparro

Al camp de l’Olot, dissabte al vespre

El Sabadell, que diumenge passat es va estrenar amb un empat sense gols a la Nova Creu Alta contra l’Elx, un dels equips que prové de segona A, continua el seu inici exigent de lliga i dissabte visitarà el terreny de joc de l’Olot, en un partit que començarà a les 8 del vespre. L’equip de Toni Seligrat tornarà a jugar a camp contrari en la tercera jornada, en la qual visitarà l’Hèrcules, un altre dels favorits a acabar entre els quatre primers. Després, el Sabadell rebrà a la Nova Creu Alta el Badalona, que la campanya passada va lluitar per l’ascens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)