2a divisió A

futbol

derbi tarragoní

Més imprevisible que mai

Reus-Nàstic. Sergi Parés assegura que el fet que el derbi arribi tan aviat, amb els dos equips en construcció, el fa molt incert. Xavi Molina admet que tenen l’espina clavada del curs passat

El partit entre el Reus i el Nàstic de diumenge que ve afegirà diversos condicionants que el faran encara més imprevisible del que ja sol ser un duel d’aquesta rivalitat. D’entrada, perquè arriba en la segona jornada de la lliga, amb els dos equips encara acoblant les últimes peces i els tècnics, nous d’aquesta temporada, acabant d’introduir els seus conceptes. “Arriba molt aviat. Els dos equips encara ens estem acabant de construir, tenim llacunes importants, hem de millorar moltes coses... Pot passar de tot. El veig més estrany i incert que mai”, va afirmar ahir el director esportiu del Reus, Sergi Parés, en la presentació de l’últim fitxatge del club roig-i-negre, Juan Domínguez. Parés espera “que els jugadors joves amb talent siguin valents i provin coses”. Hi ha un altre factor que donarà imprevisibilitat al partit: l’estat de la gespa. La gespa de l’estadi del Reus està afectada per un fong i presenta un mal aspecte, tal com admet el mateix Parés: “Esperem que millori d’aquí a diumenge. A nosaltres més que a ningú ens interessa tenir-la en bones condicions.” Curiosament, l’estadi del Nàstic, i el seu camp annex, també està afectat pel mateix fong, i ahir l’equip grana es va haver de desplaçar a Ascó per fer l’entrenament.

Al Nàstic, el seu capità, Xavi Molina, no amaga que les derrotes de la temporada passada contra el Reus els van fer mal, sobretot la de la segona volta al Nou Estadi, i per això tenen una mica més de ganes de vèncer el seu gran rival territorial. Xavi Molina espera que hi hagi una bona presència d’aficionats grana a l’estadi del Reus i que s’hi visqui un bon ambient pacífic.

En el lloc ideal

L’últim reforç del Reus, Juan Domínguez, va explicar durant la seva presentació que es va decantar pel Reus pel seu projecte esportiu, la qual cosa va pesar més que l’aspecte econòmic. L’exjugador del Deportivo es veu en el lloc ideal i assegura que el seu joc de combinació i creació s’adapta a la perfecció a l’estil del Reus.

EN MAL ESTAT

Preocupa la gespa del camp del Reus, afectada per un fong, igual que la del Nàstic

SEGONS PARÉS

“Els dos equips tenim llacunes, hem de millorar moltes coses... Pot passar de tot”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)