L’Europa deixa escapar dos punts en un partit boig

3a divisió. Cap equip va renunciar al triomf amb un Terrassa que va jugar 40 minuts amb deu

EUROPA 2 TERRASSA 2

EUROPA:Fer, Dani Pujol, Àlex Torres, Cano, Rubén, Uri, Tena (Ángel de la Torre, 74’), Varona (Prat, 59’), David Jiménez, Navarro i Raíllo (Civil, 74’).TERRASSA:Ortega, Yaya, Sergi Valls, Amantini (Pallàs, 46’), Guti, Àlex Fernández, Guzman, Daisuke, Raúl Torres (Ferreira, 53’), Nils i Vega (Fran Piera, 62’).GOLS:0-1 (4’) Vega. 1-1 (31’) David Jiménez. 1-2 (72’) Daisuke. 2-2 (78’) Civil.ÀRBITRE:Calle Martínez.T.G.:Als locals Varona, Tena, Ángel de la Torre i Prat, i al visitiant Fran Piera.T.V.:Amb vermella directa al visitant Pallàs (51’).COMENTARI:Si el nivell de la tercera d’enguany és el demostrat en aquest duel, els aficionats gaudiran de valent. I és que, tot i ser encara al mes d’agost, ambdós conjunts van oferir un partit brillant i amb una intensitat altíssima. Per ocasions i perquè els egarencs van jugar gairebé tot el segon temps amb deu, l’Europa s’hauria d’haver endut els tres punts, però la sort i l’encert van premiar la valentia del Terrassa. Només començar, els visitants es van trobar amb un gol d’Enric Vega (3’), però l’Europa va replicar amb tres oportunitats gairebé seguides. El reguitzell d’ocasions en ambdues porteries no es va aturar fins que David va empatar (31’). Just començar la segona part, un error en la sortida de pilota va provocar l’expulsió de Pallàs, però, tot i amb deu homes, el Terrassa no es va fer enrere. Amb superioritat, l’Europa es va precipitar en excés i, en l’intercanvi de cops, Daisuke i Civil van deixar el partit en el 2-2 final.