3a divisió FEF

futbol

Terrassa

Atacar, atacar i atacar

3a divisió. El Terrassa de Cristian García va deixar molt clar quina serà l’aposta de joc del seu equip aquest curs en la darrera jornada al camp de l’Europa, en què ni amb deu jugadors l’equip va fer un pas enrere per conservar l’empat

Buscar la porteria contrària independentment dels elements. Amb aquesta aposta afronta el Terrassa de Cristian García la nova temporada. Va quedar molt palès en el partit de la darrera jornada al Nou Sardenya, en què el quadre vermell es va quedar amb deu homes en el minut 51 i va continuar buscant decididament la victòria, defensant amb tres homes al darrere, en comptes de protegir l’empat (1-1) que imperava en el marcador. Va ser una aposta entre arriscada i suïcida que gairebé li va sortir bé, ja que el Terrassa va aconseguir avançar-se de nou (1-2). Al final, però, l’Europa va empatar.

L’entrenador del conjunt egarenc, Cristian García, va voler deixar molt clar després del partit que la decisió de defensar amb tres i buscar la victòria no va ser fruit de la rauxa del moment. Ans al contrari, vol que aquesta sigui la identitat del seu bloc. “Tenim un estil que és innegociable, i la idea serà aquesta jugant a casa i a fora”, va afirmar l’entrenador vermell, que va remarcar el fet que també haurien pogut guanyar. El punt sumat al Nou Sardenya, amb tot, va deixar-lo molt complagut: “Estic content per la personalitat de l’equip i seguirem treballant així. La nostra idea és anar a guanyar a tots els camps, tot i que hem de millorar en moltes coses en les quals no hem estat bé.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)