3a divisió FEF

Que la primera victòria del degà no es faci esperar

3a divisió. El Palamós rep la visita del Santboià (18.30 h) amb la necessitat d’aconseguir ja el primer triomf del curs i convertir el seu camp en un fortí

Amb un punt en les dues primers jornades i sense haver aconseguit perforar encara la porteria rival el Palamós rep la visita del Santboià (18.30 h) amb les primeres urgències del curs. Les bones sensacions que ha transmès el degà en la major part dels cent vuitanta minuts jugats fins ara s’han de començar a traduir en punts, però sobretot en victòries. “Després d’empatar en la primera jornada a casa contra el Reus B ja no podem deixar escapar més punts a casa en aquest primer tram de lliga. Cal que arribi ja la primera victòria”, va valorar el tècnic del Palamós Vicenç Fernández.

L’oportunitat d’avui serà bona, ja que com en el debut contra el filial reusenc, el Palamós rep un nouvingut a la categoria. Fernández, però, no se’n fia gens ni mica: “És un equip que proposa bon joc tot i venir de primera catalana. Tenen un bon equip, amb jugadors de força qualitat i, a més, un bon entrenador com Piti Belmonte a qui li agrada molt tenir el control de la pilota.” En el seu primer desplaçament els del Baix Llobregat van empatar a zero al camp del Sant Andreu.

Per al partit d’avui el Palamós només tindrà la baixa d’Arboleas, que té una grip intestinal i que fins ara no ha entrat en cap convocatòria. Qui sí que ja estarà a punt per jugar és Fran Ochoa, que ja està del tot recuperat de la greu lesió que es va fer a l’inici del curs passat amb el Terrassa. Tot i que segurament no hi haurà cap sorpresa en l’onze (serà pràcticament calcat al de la setmana passada) és més que probable que Ochoa disposi d’alguns minuts.

LA PRÈVIA

Després d’empatar a casa en la primera jornada no hi podem deixar escapar més punts. Contra el Santboià ha d’arribar la primera victòria
És un equip que proposa bon joc tot i venir de primera catalana i té jugadors de força qualitat
Vicenç Fernández
entrenador del palamós
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)