Nàstic

El Nàstic cau golejat a casa contra l’Sporting (0-4)

2a divisió A. L’equip grana ha mostrat moltes mancances i ha comès errades que els asturians no han desaprofitat

El Nàstic, encara molt verd, ha perdut de manera clara al Nou Estadi contra l’Sporting (0-4). A les mancances de l’equip de Llúis Carreras s’hi han afegir regals i badades en defensa que el rival, amb molta qualitat en atac, no ha desaprofitat.

L’Sporting no ha trigat a fer el primer gol, en un córner rematat al primer pal per Cardona que Xavi Molina s’ha acabat de posar a dins (7’). Poc després, pilota perduda per Delgado, passada en profunditat de Carmona a l’esquena d’una defensa grana lenta i definició de Scepovic davant la sortida del debutant Perales (15’). Després del 0-2, el Nàstic s’ha espavilat, però el partit ha quedat sentenciat just abans del descans, quan Rubén García ha robat la pilota en situació compromesa a Perone i no ha perdonat davant Perales (47’). La claredat del marcador i la impotència del Nàstic han fet que la segona meitat sobrés del tot. A més, ha arribat el quart gol visitant, en un penal provocat i transformat per Santos (62’). Més amb el cor que amb el cap, el Nàstic ha buscat en l’últim tram el gol de l’honor, sense encert.