2a divisió FEF

Enric marca la diferència a Alcoi

2a divisió B. El Cornellà aconsegueix la primera victòria de la temporada al complicat feu de l’Alcoià gràcies a dos gols del davanter barceloní, que va avançar els verds en dues ocasions

alcoià 1 cornellà 2

ALCOIÀ:Bañuz, Barreda, Navarro, Galas, Mario Fuentes, Omgba, Álvaro (Gato, 46’), Pau Bosch (Cubero, 46’), Mariano Sanz, David Torres i López Silva (José García, 68’).CORNELLÀ:Craviotto, Pere, Maureta, Édgar, Valentín, Gómez (Reche, 68’), Fall, Sergio Cortés (Fito, 80’), Marc Caballé (Sasha, 86’), Pep Caballé i Enric.GOLS:0-1 (16’) Enric. 1-1 (76’) David Torres. 1-2 (84’) Enric.ÀRBITRE:Cambonero González.T.G.:als locals López Silva, Pau Bosch i Mario Fuentes i Mariano Sanz; i als visitants Gómez, Craviotto i Valentín.

Al Cornellà li estava costant Déu i ajuda marcar en aquest inici de lliga –no ho havia fet en cap de les primeres dues jornades– i ahir Enric Gallego va decidir posar fi a aquesta sequera. El davanter del Bon Pastor, amb dos gols al complicat camp de l’Alcoià, va permetre que el quadre del Baix Llobregat tornés cap a casa amb els tres punts al sarró.

Després que els de casa ho intentessin amb una rematada d’Omgba en el 10’ que Craviotto va refusar, el Cornellà va obrir la llauna en el seu primer xut entre els tres pals. El gol va ser obra d’Enric, que va aprofitar una assistència de Marc Caballé. Amb el pas dels minuts l’Alcoià va anar controlant, però totes les arribades que generava tenien el mateix desenllaç, o acabaven fora o topaven amb Craviotto. Així, els cornellanencs haurien pogut sentenciar poc després de la represa (54’), però la rematada de Pep Caballé va anar al travesser. Més encert va tenir David Torres uns minuts després, ja que va sorprendre Craviotto aprofitant una assistència de Navarro. Quedava un quart d’hora per al final i el Cornellà havia encaixat un cop dur. Els de Jordi Roger, però, es van aixecar de seguida, ja que vuit minuts després Enric va establir l’1-2 definitiu amb una gran mitja volta després d’un servei de cantonada. L’Alcoià intentaria empatar de nou, però va ser incapaç d’aconseguir-ho.