2a divisió FEF

ENRIC GALLEGO

DAVANTER DEL CORNELLÀ

“L’experiència és una aliada”

Enric va trencar la sequera del Cornellà amb un doblet a Alcoi que va suposar el triomf

“Amb 30 anys sento que estic en plenitud, i conèixer la categoria em va molt bé”

Enric Gallego (Barcelona, 12-9-1986) ja és un davanter amb el reconeixement de tota la segona B. En el seu ecosistema natural, Cornellà, el del Bon Pastor va marcar la temporada passada 16 gols. Diumenge passat, a Alcoi, va fer els dos primers d’aquests curs, que van servir perquè l’equip aconseguís la victòria.

Dos golets i primera victòria. Deu estar satisfet, no?
Sí, estic molt content. Tant per l’equip, ja que els tres punts eren vitals i vam aconseguir una victòria d’aquelles que reforcen, com també per mi, que em vaig poder retrobar amb el gol.
L’equip no havia marcat en les dues primeres jornades. Els preocupava?
No marcàvem, però la feina que s’estava fent era bona. Contra l’Ontinyent vam enviar dues pilotes al pal i contra el Llagostera es va veure un partit lleig, en què ells van marcar en l’única ocasió que van tenir. Diumenge, al Collao, vam fer una primera mitja hora de partit excel·lent. Vam ser molt superiors a un rival que té molt nivell. L’equip treballa bé i les sensacions acompanyen.
Diumenge no van jugar d’entrada, però enguany té un nou soci a l’atac, Sascha. S’hi entén bé?
Sí. Ja havíem coincidit en algun partit de la selecció catalana amateur, però no el coneixia gaire. La gent me’n parlava molt bé i la veritat és que, tot i ser dos perfils similars d’atacant, ens podem complementar bé. Jo crec que ens entendrem i, treballant, aportarem moltes coses a l’equip.
L’any passat va marcar setze gols i va rebre unes quantes ofertes, com és que es va quedar a Cornellà?
Vaig rebre moltes trucades, però al final vaig renovar principalment per dues raons. Primer, perquè fa molt temps que soc aquí i em sento com a casa. Estic molt content amb tothom, amb la gent que porta el club, amb l’afició... A més, a Cornellà tinc seguretat laboral. Aquí sé que cada més aniré al banc i tindré la nòmina, i en aquesta categoria això no es fàcil de trobar. A més, el club va acceptar les meves condicions.
I, en l’àmbit esportiu, enlloc li han anat tan bé les coses com a Cornellà...
Aquí cada any em supero, almenys quant al nombre de gols. És una sort i espero continuar fent-ho aquesta temporada.
Té el llistó alt, que el curs passat en va fer 16. Està a punt de fer 31 anys, com es troba?
Doncs em sento en un moment de plenitud. Em cuido molt, que sé el que és treballar i ara vull allargar la meva etapa de futbolista tant temps com sigui possible. Físicament em trobo molt bé i, a més, la maduresa i el coneixement de la categoria són aliats meus, perquè conec els centrals rivals, sé quins defectes tenen, com atacar-los... Tot això suma.
Per acabar, expliqui’m, on veu el Cornellà en aquesta temporada tan exigent?
La veritat és que no hi hem de pensar. Ens hem de centrar a guanyar sempre que puguem i lligar la salvació al més aviat possible. Quan ho assolim, ja veurem a què podem aspirar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)