Reus

“Ho passarem bé”

Reus. Oliver i Llastarri valoren positivament la confecció d’una plantilla “millor que la de la temporada passada” i diuen que no han volgut jugar a col·leccionar cromos en un mercat boig

El Reus té ambicions renovades per a la nova temporada, amb una millor classificació que la de l’any del debut –onzè empatat amb el novè– com a objectiu. Per aconseguir-ho, el club ha fitxat aquest estiu “jugadors amb experiència a primera, joves en fase de creixement, futbolistes còmodes amb el futbol de combinació i jugadors consolidats a segona A, tal com va explicar ahir el president, Xavier Llastarri, que va fer una valoració molt positiva de la confecció de l’equip al costat del màxim accionista, Joan Oliver. “Tenim millor plantilla que la temporada passada”, va afirmar Llastarri. Oliver, per la seva banda, va assegurar que han aconseguit encaixar les peces amb la limitació de tenir un dels pressupostos més baixos de la categoria. “Som en fase de creixement, però anem progressant i creiem que l’equip fa goig. Ens ho passarem bé, farem un futbol atractiu i aconseguirem que la gent vingui a l’estadi”, va afirmar el dirigent roig-i-negre, que assegura que no han volgut jugar a col·leccionar cromos en un mercat boig en què s’han pagat quantitats importants de traspàs. “No hem volgut trencar l’estructura salarial del vestidor, crear greuges comparatius. Hem fitxat en coherència amb la nostra filosofia”, afirma Oliver.

El nou patrocinador

El Reus està pendent de tancar el patrocinador principal, el que posarà la seva marca a la samarreta, de moment buida. Oliver diu que tenen avançades les negociacions amb un possible patrocinador que hi invertiria quatre vegades més que l’anterior.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)