Territorial

Que no s’escapi ni un sol punt com a locals

1a catalana. Els cinc equips de la demarcació juguen aquesta jornada com a locals. El Lloret, amb obres al seu camp, jugarà al Molí

El Llagostera B havia de visitar aquesta jornada el camp del Castellar, però finalment s’ha acordat un canvi en l’ordre dels partits i jugarà el matx a casa, avui a les 16 h. Amb aquest canvi, tots els equips de la demarcació jugaran com a locals aquesta jornada. El Lloret, però, no ho podrà fer al seu camp habitual perquè han començat les obres per canviar la gespa artificial i duraran entre sis i vuit setmanes. En aquest temps, els selvatans jugaran al municipal del Molí. De fet, avui ja s’hi estrenaran amb la visita del Can Vidalet (a les 19 h). L’altre equip selvatà, el Farners, rebrà el Júpiter (a les 18 h).

Demà serà el torn dels altres dos gironins. El Banyoles rebrà la visita de la Muntanyesa (a les 12h) i la Jonquera rebrà el Manlleu (a les 17 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)